promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyugtatót a kézbe - Jennifer Aniston fekete bugyija átégeti még a meztelenruháját is
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kivillanó fekete tanga a meztelenruhából megmutatja, hogy Jennifer Aniston egy szenzációs formában lévő MILF.

Péntektől elérhető világszerte, így hazánkban is a Netflix legújabb slágergyanús filmje, a 2019-es Gyagyás gyilkosság folytatása. A filmben ismét Adam Sandler és Jennifer Aniston a főszereplő. Jó eséllyel egy ilyen vígjátékot egymagában már képtelen lenne elcipelni a hátán a legendás zsidó nevettető, így jó stratégiával választották mellé Hollywood örökös szépségű nagyasszonyát. A hírek szerint a hatalmas komika Aniston ismét lubickolt a forgatáson, és pozitív hozzáállása állítólag érződik a végeredményen is. 

Így pedig aligha meglepő, hogy az egész stábbal együtt a még mindig bomba formában lévő Jennifer is szívesen részt vett a Westwood Village egyik legrégebbi mozijában tartott premier vetítésen is. Erre még szerdán került sor Los Angeles-ben, a 2030-ban már százéves Regency Village Theatre-ben. Anistonékat hosszú taps és ováció mellett még fotósok hada is várta, ami kész szerencse. Ugyanis az egykori sikersorozat, a Jóbarátok sztárja egy szenzációs MILF-testet rejtő "meztelenruhában" vonult fel a mozihoz. A trükkös ruhaköltemény többs szakaszán is láttatja, látni sejteti viselője pőre bőrét, ám az érzékeny és takargatni való részeket jótékonyan elfedi. Hősnőnk elképesztő ruhaválasztására, és a mögötte meghúzódó okokra a Glamour hívta fel a figyelmet a minapi cikkében.

A már 54 esztendős, de még most is roppant vágykeltő színésznő ráadásul most sem tudta megállni, hogy ne mutassa meg, hogy szándékosan öltözik úgy, ahogy. gyanis eg fekete bugyit vagy tangát húzott a speciális ruahdarab alá, ami akarva vagy akaratlanul is csábító csípője felé húzza a szemeket. A kíváncsi szemeket, amelyek már évtizedek óta lesik Aniston minden mozdulatát, kiváltképp, a a színésznő éppen láttat magáből valamit. Legyen szó egy-egy ikonikus villantásról a Jóbarátokból, vagy egy szexi vetkőzésről valamelyik kasszasiekrt hozó mozifilmből.

Ráadásul a minap nem csak a gyönyörű Jennifer Anistonról emlékeztünk meg, hanem szintén szemrevaló magyar szinkronhangjáról, Kökényessi Ágiról is. 

A Gagygás gyilkosság 2 már megtekinthető a magyarországi NETFLIX előfizetők számára is.   

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás