promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videóval mutatjuk a világ legcoolabb csomagfutárját - nem várt cég a győztes
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nap videója a Youtube-on, ahogy a nagymenő Amazon-futár elbattyog a fegyveres rendőrök hada mellett.

Olvasóink többsége alighanem még élénken emlékszik Tom Hanks hosszú és sikeres pályafutásának egyik legjobb és legizgalmasabb filmjére, a Számkivetettre. A főszereplő karaktere, Chuck Noland a FedEx csomagszállítójaként lezuhan a repülőjével, és egyetlen túlélőként vészel át egy lakatlan szigeten éveket, körülbelül 1500 napot. Aztán Wilson segítségével, illetve menyasszonya és egy csomag kiszállításának motivációjával végül elég löketet kap a túlélésre. Hanks-et az alakításáért Oscar-díjra jelölték. 

Több, mint két évtizeddel később, ha nem is ez a szituáció ismétlődött meg, de újfent bebizonyosodott, hogy az amerikai csomagfutárok és postások alighanem a világ legjobbjai közé tartoznak. Már, ami a bátorságot és az elszántságot tükrözi. Vagy csak szimplán őrültek. Egy biztos, hogy magyarországi kollégáik eközben az igazságért harcolnak, ahogyan arról tegnap egy exkluzív cikkünkben meg is emlékeztünk.

Az Amazon a világ egyik legnagyobb cége, az élén a világ talán leggazdagabb emberével, Jeff Bezos-szal. Állítólag az 59 esztendős multimilliárdos hatalmas motivátor tud lenni, egyszerre nyújtja a neki dolgozó több tízezer ember felé a korbácsot és a kalácsot is, mint egy érző szívű diktátor. Jó eséllyel Bezos mentalitásának leképeződését láthatjuk az alábbi, először csak TikTokra felkerült videóban is. A Youtube-on is már több milliós nézettséget ért el, amint egy rendőrségi akció közepette veti be szakmai elhivatottságát egy Amazon-futár. A teljesen rezignáltnak tűnő szállító egy pillanatra sem tűnik meghökkentnek a hivatásos személyek tömkelege előtt, és bátran szlalomozik a fegyveresek hatalmas csodálkozására. Sőt, hősünk még igénybe is veszi a kézbesítés során egy rendőr segítségét. Bátor? A munka hőse? Egy őrült? Talán sosem tudjuk meg, de eddig ő a hónap dolgozója. Nem az Amazonnál. Hanem a Föld nevű bolygón.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás