promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó felvétel került ki Tom Hanksről - Mi történt a magyarok egyik kedvenc színészével?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre többen aggódnak Tom Hanksért, aki az utóbbi hetekben nagyon lefogyott és látványosan megöregedett.

A kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks már akkor nagyon megijesztette a rajongóit, mikor még 2020-ban a hollywoodi sztárok közül elsőként elkapta a koronavírust, hiszen akkoriban még nem lehetett tudni, hogy milyen mellékhatásai és következményei vannak a dolognak. A jelenleg 65 éves színész szerencsére viszonylag könnyedén megúszta a betegséget, de most úgy tűnik, hogy mégis van valamilyen komoly baja – legalábbis rengeteg jel utal erre.

Tom Hanks jelenleg a Magyarországra június 23-án érkező legújabb filmjét, az ikonikus Elvis Presley életéről szóló Elvis című alkotást népszerűsíti világszerte, és már több embernek is szemet szúrt, hogy nagyon lefogyott és sokkal öregebbnek tűnik, mint pár hónappal korábban – egyesek rejtélyes betegséget sejtenek a háttérben.

A minap felkerült egy videó az internetre, amin az látható, hogy Tom Hanks éppen az Elvis egyik eseményén beszél, és a mikrofont tartó jobb keze nagyon elkezd remegni, mintha valami nem lenne rendben vele.

A felvételt látva csak még hangosabb lett a világsztár rajongóinak aggodalma, hiszen rengeteg komment és reakcióvideó készült, amikben azt próbálják kétségbeesetten kitalálni, hogy vajon mi lehet az oka Tom Hanks hirtelen súlyvesztésének és remegő kezének.

Reméljük, hogy Tom Hanks csupán egy filmszerep miatt fogyott le ennyire, illetve csak a fáradtság miatt remegett így a keze, hiszen ha őt elveszítenénk, akkor minden idők egyik legjobb színészétől is búcsúznunk kéne, az pedig sokakat összetörne – szóval nagyon jó lenne, ha a sztár kiadna egy nyilatkozatot, amivel megnyugtatja a közönséget.

Itt lehet megnézni a fent említett videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás