promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan és ijesztően lefogyott Tom Hanks, a Forrest Gump sztárjára rá sem lehet ismerni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 65 éves színészt Cannes-ban kapták lencsevégre.

Azt már megszoktuk Tom Hansktől, hogy ő az ezerarcú sztár, aki minden szerepében elképesztő magabiztosságról és profizmussal játszik, mindig és mindenhol. Élete során több száz filmben játszott már, de Magyarországon is a legismertebb alkotás vele kapcsolatban a Forrest Gump. 

De persze sorolhatnánk tovább a szenzációsnál szenzációsabb filmeket: Számkivetett, Ryan közlegény megmentése, Halálsoron, Phillips kapitány, Apolló 13...

Tom Hanks a filmek mellett azonban nagyon imád megjelenni úgy a nyilvánosság előtt, főleg esküvők alkalmával, hogy igazából senki nem is számít rá, hogy egyszercsak megjelenik mögötte a színész. Ezek pedig irtó vicces kis sztorik tudnak lenni, Tom Hanks pedig imádja csinálni.

Ám most másfajta meglepetést okozott a szupersztár, Cannes-ban jelent meg ugyanis a vörös szőnyegen, és a megjelenése után sok rajongó és szimpatizáns azonnal kétségbe esett, mivel a színész elképesztően lefogyott. Ha távolabbról nézzük, szinte rá sem lehet ismerni.

Ez azért is meglepő, mivel köztudott, hogy 2-es típusú cukorbetegséggel küzd, így pedig nem is vállalhat olyan szerepeket, ahol a súlyából nagyon le kell faragni. Legutóbb az Elvis című filmben szerepelt, és ezt népszerűsítette a francia városban, itt, illetve az eseményről készült felvételeken tűnt fel a rajongóknak az ijesztő átváltozás. Így szinte biztos, hogy nem egy filmes munka áll a fogyás hátterében.

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás