promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence és Csobot Adél megmutatták csúcsverdájukat, illetve új házukat is - azonnal látni akarsz mindent
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárpáros nagy változás mellett döntött.

A rajongók már megszokhatták, hogy Istenes Bence és Csobot Adél nagyon sokszor kommunikál nemcsak külön Instagram-oldalaikon, hanem együtt is sokszor állnak kamerák elé, így pedig egy YouTube-videó keretei között is sokszor előfordul, hogy üzennek a nyilvánosságnak. Most is éppen ez történt, de nem egy kisebb hirderejű döntés volt az, amit bejelentettek, hanem egy nagyon is nagy változás. Úgy döntöttek ugyanis a fiatalok, hogy vidékre költöznek, és egy felújítandó házbat vásároltak.

A ház amúgy Magyarország egyik leggyönyörűbb vidékén, a Balaton-felvidéken található. A ház amúgy felújítandó állapotban van.

A videóban persze a nagy bejelentést teljesen indokolták is. Mint elmondták, Budapest elhagyását már régóta fontolgatják, és elsősorban a gyerekek motiválták őket. A bejelntés közben azért több megható pillanat is történt, a pár elérzékenyült akkor, amikor megtörtént a nagy terv elmondása. Amúgy azt is bőven kifejtették a videóban, hogy a vidéki létet már Németországban is kipróbálták, így egyáltalán nem lesz számukra ismeretlen.

Nagyon sok információt megosztottak a követőikkel, és persze azt is elmondták, hogy még nem újítottak fel házat, így lehet, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket a már a legelején. Akit pedig majd érdekelnek a felújítás részei, szeretne kukucskálni, illetve egy kcisit inspirálódni is, azoknak jó hír, hogy videóblogot fog vezetni a felújításról Istenes Bence és Csobot Adél.

Íme a ház, illetve az is, amikor megérkeznek csúcsverdájukkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás