promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő csúnyán elszólta magát, miatta derült ki, milyen nemű lesz Puskás-Dallos Bogiék gyermeke?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bombaként robbant a hír, hogy Puskás-Dallos Bogi babát vár, és már a nemét is tudni lehet.

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti úsznak a boldogságban, mert végre beteljesedett legnagyobb álmuk és kisbabájuk lesz. Az énekesnő és férje mindenkit megleptek a babahírrel, mert bár régóta vágytak gyerekre, nem igazán beszéltek erről nyilvánosan, illetve arról sem, hogy próbálkoznának vele. Bogi 25 évesen az első babáját várja, Puskás-Dallos Peti pedig hiába 38 éves, ő is inkább néz ki 30-nak, mint 40-nek.

Dallosék az Instagramon jelentették be a babahírt, mely bejegyzéshez rengeteg gratuláló üzenetet kaptak, többek közt Lékai-Kiss Ramónától, Dobó Ágitól, Kárpáti Rebekától, Nyári Diától, Lakatos Leventétől, Rácz Jenőtől és Istenes Bencétől is.

A sztárséf, Rácz Jenő egyébként már egy lépéssel közelebb is jár Bogiék babájához, mint mindenki más, ugyanis ők már elvileg azt is tudják feleségével, Rácz-Gyuricza Dórával, hogy milyen nemű lesz Puskásék gyereke.

Rácz Jenőék már egy képet is feltöltöttek az Instagram-oldalukra arról, hogy személyesen is gratuláltak a születendő babához, illetve Dóri kezében látható egy "it's a boy" felirat is, tehát ezzel sejteni lehet, hogy Puskás-Dallos Petiék gyerekének neme kisfiú lesz. A bejegyzést azóta már törölte a séf.

Ráczék maguk is szülők, így elsőkézből tudna majd tanácsokat adni a gyerekneveléshez Bogiéknak, illetve a Nyerő Párosban jó barátságban is lettek egymással, tehát a közös múlt is összeköti a párosokat.

Puskás-Dallos Bogi fiatal kora óta a színpadon áll és kipróbálta magát sok szerepben. Alapvetően énekesnő, de az X-Faktor mentoraként a mentorkodás műfajába is belekóstolt, influenszerként is tevékenykedik és már Friderikusz Sándor megöregítős műsorában is hangoztatta, hogy nem szeretne ő nagyon sokáig színpadon állni, sokkal inkább háttérbe vonulna, ha édesanya lehetne, és a családjának élne.

Férje, Puskás-Dallos Peti pedig a Megasztárban tűnt fel, azóta sikert sikerre halmoz énekes-színészként és az Instagramon megosztott képek szerint jövendőbeli kisfiukat is művésznek szánják, hiszen látni lehet egy babaruhát is a képen, melyen így szól a felirat: "Future artist", azaz "Jövőbeli művész".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás