promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris válságban van Rácz Jenő és Gyuricza Dóra házassága?
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több komolyabb és hangos összeszólalkozáson van túl az álompár, ugyanis kislányuk, Kamilla megszületése is kissé megbolygatta az életüket, de ami utána jött, az végleg megbontotta a korábbi rendet. 

Csodálatos lánygyermek, új ház, siker - ezeket olvasva nyilván a legtöbben csak irigykednek az álompár, Gyuricza Dóra és Rácz Jenő életére, azonban nem minden arany, ami fénylik. Dóra interjút adott a Story Magazinnak, amelyet az Origo szemlézett, és amelyben arról beszélt, hogy a flitteres függöny mögött egy-egy vita olykor komolyabbra fordul. 

Az új családtag érkezése - amint az teljesen normális - kissé megbolygatta a szerelmesek életét, és ha ez a bonyodalom nem lett volna elég, Kamilla megérkezése után egy nappal Jenő bejelentette szerelmének, hogy sikerült megszereznie az álomházukat, ami aztán komoly logisztikázást igényelt, hiszen nem egyszerű az új jövevénynek gondját viselni és és közben költözködni. Dóra elmondta, hogy bár a házat együtt választották ki, abban állapodtak meg, hogy nem sietik el sem a kiválasztást, sem a költözést, hiszen energiája nagy részét majd Kamillára kell fordítania. 

"Gondolom, mondanom sem kell, hogy friss anyukaként másra sem vágytam, mint házat felújítani, dobozolni, pakolni... A férjem rögvest megnyugtatott, nem kell kapkodnunk. Na, de aki egy kicsit is ismeri Jenőt, pontosan tudja, nem a türelem mintaképe"

- fogalmazott Dóra a lapnak. Beszélt arról is, hogy ez tulajdonképpen azt jelentette, hogy amint kijött a kórházból, el is kezdték a házat átépíteni, és komolyabb viták is alakultak. Ennek ellenére Dóra mindenkit megnyugtatott, hogy a válás szóba sem került, igaz, a nehéz pillanatokat nem lehetett megspórolni. Tovább merengett, majd hozzáfűzte, hogy nem igazán tudja, hogy a nagyobb veszekedéseket az átalakítás vagy a költözés miatti feszültség okozta-e.

Korábban a Promotions beszámolt arról is, hogy a sztárséf azt mondta, hihetetlenül fontos volt neki, hogy a Rumour megkapja a Michelin-csillagot. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás