promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő esetről számolt be egy eladó, amitől te is elborzadsz majd
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Saját szemével látta az eladó, hogy a próbafülkében WC-zett egy vásárló. 

A Primark kelet-közép Európa egyik legnépszerűbb üzletlánca, amely várhatóan 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között Magyarországon is megnyitja kapuit és itthon is elérhető lesz. Az első Primark üzlet az Aréna Plázában fog nyílni itthon. Árukínálatát és imázsát tekintve valahol a Pepco és a Kik között van, de elsősőrban a ruházati cikkei miatt népszerű bolt. 

Magyarország Kelet-Közép-Európban a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol Primark üzlet működik. A Primark jelenleg 416 boltot működtet 15 országban az európai kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban is, tehát igazi világmárkának számít. Nem meglepő tehát, hogy az üzletek forgalma is nagy, és erről és a különféle vásárlókról számtalan történetet tudnának mesélni az eladóik. 

Az aranyos történeteken kívül is vannak ott olyan megtörtént esetek, melyeket meghallva, te is garantáltan elborzadsz majd, de minimum ledöbbensz néhány emberi viselkedésen.

Az egyik volt eladó, Georgia PontinTikTokon mesélte el, hogy a próbafülkékben milyen döbbenetes dolgokat csinálnak néha az emberek. 

Az egyik sztori így hangzik:

"Tettem a szokásosat, és felkaptam egy csomó melltartót a próbafülkéből, és elkezdtem kirakni őket. Ahogy körbejártam, valami nagyon-nagyon rossz szagot éreztem. Olyan szaga volt, mint az áporodott cigarettának, és kezdtem aggódni, mert tudtam, hogy valaki panaszkodni fog, hogy nem végzem rendesen a munkámat. A kezemben lévő egyik melltartóhoz nyúltam, amit még soha nem láttam, aztán kattant, és rájöttem, hogy ez a szag forrása. Valaki bement a próbafülkékbe, és kicserélte a saját melltartóját a Primark egyik melltartójával."

Georgia hangsúlyozza mindenkinek, hogy mossák ki az újonnan vásárolt ruhákat, mert ezeket legtöbbször rengetegen felpróbálták már és a boltban nincs lehetőségük kimosni ezeket, majd hozzáteszi, hogy találtak má vérfoltot is a bolti ruhán. 

De a legdurvább bolti történet akkor derült ki, mikor az egyik hozzászóló kommentben azt írta, hogy ő már azt is látta a Primark próbafülkéjében, hogy valaki ott végzi el a nagydolgát...Na ez az a kategória, amire már mi sem tudunk mit mondani...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás