promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyre nagyobb a szakadék az eladók és vevők közt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb boltos rémtörténeteket találtunk.

Mostanában írtuk meg, hogy az élelmiszerboltkban egyre inkább kiélezettebb a feszültség a vevők és az eladók közt, legyen szó a Lidlről vagy az Aldiról, de a Rossmannban is gyakran összekapnak a boltosok és a vásárlók.

Vajon mi a helyzet az egyéb boltokkal és a plázákkal?

Sajnos, ott sem sokkal jobb a helyzet.

„Morgok? Igen! Bementem az egyik csili-villi áruházba, hangosan köszöntem, válasz semmi a tőlem 2 méterre beszélgető négy kék egyenruhás, gondolom eladók, válaszra sem méltattak. Majd az egyik el akart menni mellettem, ismét köszöntem, válasz: "mit keres?" mondom, hogy mit, "az itt nincs" majd otthagy. Semmi gond, elköszönök és kimegyek az üzletből, amely tele van szebbnél szebb telefonokkal, TV-el, technikai dolgokkal. Szép sarki áruház sok szép dolgokkal, de , kimondom bunkó eladókkal, vevő nem volt egy szál sem, talán nem véletlen. Átmentem egy onnan 100 méterre lévő drogériába, ahol kedvesen fogadták a köszönésem, segítettek és kiszolgáltak. Mellékesen ott bizony sok volt vásárló”

 – írta egy elégedetlen vásárló.

A plázás legendák nyomában

Kering egy pletyka az interneten, mely szerint a fast-fashion ruhaboltokban dolgozó ruhaboltos eladók, állítólag híresen bunkók a vásárlókkal. Több helyen is a Zarában dolgozókat nevezték meg mumusnak. Személy szerint nekem nincs kiemelkedően rossz tapasztalatom velük, de utánaolvastam, és több helyen is azt állítják fórumozók, hogy bunkók és lenézőek voltak velük ezekben az üzletekben, még vásárláskor is csak felgmáznak és pofákat vágnak – írák többen is.

Mutatunk is egy videót, mely állítólag tökéletes képet ad a plázás eladókról, de természetesen mindenhol vannak kivételek.:

@stumpfpatrik NaGyOn SzÍvEsEn! Ugye nem csak velem ilyenek? #comedy #hungary #stumpfpatrik #zara Shopping Mall - Robert Armani

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás