promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek a diszkóőrült nagyik garantáltan rád rúgják az ajtót, csak nehogy eléjük állj
Borítókép:  Pofimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még Rihanna is megirigyelné a nagyik táncát.​

Rihanna nem véletlenül vált napjaink egyik legnagyobb sztárjává. A gyönyörű és rendkívül tehetséges énekesnő, aki az utóbbi években már zenei karrierje mellett a divat világában is sikert sikerre halmoz, egyre több embert képes megihletni. A barbadosi származású énekesnő Super Bowlon előadott műsora annyira népszerű lett, hogy a híre még a Kentuckyban lévő Arcadia Senior Living idősek otthonába is eljutott.

A BuzzFeed megmutatta nekünk, hogy az idősek otthonában mennyire sajátos és imádnivaló formában értelmezték újra Rihanna legutóbbi fellépésének koreográfiáját. A sikeres előadáshoz persze szükség volt az otthonban dolgozó Paige Oakes és Maitlin Nuckols lelkesedésére is, hiszen elsőként bennük fogalmazódott meg a nagy ötlet, amit az internetezők legnagyobb örömére hamarosan meg is valósítottak.

Megkérdezték a bentlakó idős hölgyeket, hogy hányan vállalnának be közülük egy táncos produkcióban való szereplést.  Erre válaszul meglepő módon tizenegy néni is igent mondott. A rögtönzött kis házi fellépésüket filmre is vették, amelyet feltöltöttek a közösségi médiára. Innentől kezdve pedig valóságos Lavina módjára söpört végig a világon videójuk.

A tiktokon már több, mint 30 milliós nézettséget sikerült elérni a táncoslábú, imádnivaló nagyiknak. Sőt, maga Rihanna is látta őket, akit teljesen lenyűgözött ez az imádnivaló produkció. Ajándékként száz szál fehér rózsát  küldött az otthonba egy levél kíséretében, melyben megírta nekik, hogy mennyire csodálatosnak tartotta őket a felvételen. Nem ő volt azonban az egyetlen, akit meghatott a felvétel, Jay-Z 100 szá vörös rózsával kedveskedett nekik.

Ezek a tündéri diszkós nagyik valóban született dívaként mutatták meg a világnak, hogy idős korban is élhetünk vidáman, sőt akár táncra is perdülhetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás