promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Női Superman, a kedvenc Batmanünk visszatérése és zombi Will Ferrell - Idén is rengeteg meglepetést hozott a Super Bowl
Borítókép:  youtube.com/Warner Bros. Pictures (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rihanna terhesen nyomta le a fő műsorszámot, Michael Keaton pedig ismét Batman szerepében tündököl.

Lezajlott a Super Bowl LVII, amit sokak meglepetésére a Kansas City Chiefs nyert meg. Persze nemcsak a mérkőzés miatt nézték az emberek ezt a gigantikus eseményt, hanem a félidei show miatt, illetve a közben levetített reklámok, filmelőzetesek miatt is – a Super Bowl pedig természetesen idén sem okozott csalódást ilyen tekintetben, hiszen fantasztikus csemegék tárultak a szemeink elé.

A Super Bowl egyik legnagyobb durranása a Flash új előzetese volt. A rövid, de annál hatásosabb kedvcsináló nemcsak minden idők egyik legjobb szuperhősös filmjéről árulkodik, de Michael Keaton nagy visszatérését is felfedte Batmanként, illetve bemutatott nekünk egy női Supermant is – a film júniusban érkezik a mozikba:

A folyton vicces Will Ferrell csinált egy reklámot a Netflixnek és a General Motorsnak, amiben feleleveníti a streamingplatform egyes hatalmas sikerű alkotásait, mint például a Stranger Things, Bridgerton vagy a Squid Game. A mókás reklámban még egy zombi is megharapja őt, így a végén már ő is élőhalottként poénkodik:

Még a Galaxis őrzői is visszatértek, vagyis a DC mellett a Marvel is beszállt a játékba, hogy emlékeztesse az embereket arra, hogy májusban megérkezik a széria harmadik, és egyben valószínűleg utolsó része is, ami persze tele lesz izgalmakkal, poénokkal és megható jelenetekkel:

Még Sylvester Stallone is bevetette magát, hogy a Paramount+ nevezetű streamingoldalt népszerűsítse, hiszen egy saját arcát formáló hegyoldalon csüngött, majd esett egy hatalmasat – sőt, még a három gyönyörű lánya is szerepel a humoros reklámban:

Rihanna félidei show-járól sokáig fognak még beszélni az emberek, hiszen itt derült ki, hogy az énekesnő ismét terhes, a második gyermekét várja. Előadta a legnagyobb slágereit, még a levegőben is lógott, de összességében visszafogottra vette a figurát a várandóssága miatt – itt lehet megnézni a fellépését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás