promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Börtönbe akarnak küldeni egy embert, aki a Will Smith-féle A randigurut merte nézni
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen nem azért, mert A randiguru annyira rossz film.

Valószínűleg sokan emlékeznek a 2005-ös A randiguru című filmre. Az alapsztori ugyebár az, hogy Will Smith egy igazi dzsigolót alakít, aki randizási tanácsokat ad a nála jóval ügyetlenebb férfitársainak. Így kerül képbe Kevin James karaktere, aki ráadásul egy hírességbe szerelmes, a nagy csábító pedig segít neki megszerezni. Közben természetes, hogy maga a randiguru is szerelmes lesz.

A film messze van a pocséktól, és a tipikus romantikus vígjátékok rajongói nagyon is elvoltak vele, ráadásul még IMDb-n is 6,6 ponton áll. Viszont akad olyan pillanat, amikor bűn megnézni ezt a filmet?

Az amerikaiak szerint bizony akad, mert az milyen már, hogy a Super Bowl ideje alatt valaki ezt meri nézni. A New York Post szúrta ki a fotót, amin az látható, hogy egy repülőgépen mindenki a Kansas City és Philadelphia thrillerbe torkoló összecsapását nézi, kivéve egyetlen embert. Őt inkább az érdekelte, hogy Will Smith miképp segít Kevin Jamesnek meghódítani a hölgyet.

A Super Bowl tényleg egy némi ünnepély Amerikában, így például még a The Last of Us premierjét is előre hozta miatta az HBO, hogy megmaradjon az érdeklődés. Pedig a sorozat körül tényleg nagy az őrület, de a meccs ezt alaposan háttérbe szorította volna.

„Azt az egy srácot, aki A randigurut nézi ezen a gépen, börtönbe kellene zárni. Veszélyes a társadalomra!”

- írta Twitteren egy felhasználó, aki megosztotta a képet.

Akadtak olyanak is, akik megvédték az illetőt, mivel szerintük csak halmozta az élvezeteket, tehát egyszerre nézte Will Smith hogyan csajozik, és közben átpillanthatott a szomszédja képernyőjére, ha izgalmas fejlemény volt.

Akit nem érdekelt a meccs, azt ugyebár Rihanna koncerttel próbálták megfűzni, na meg őrült reklámokkal, szünetek közbeni mozis előzetesekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás