promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ruhátlanul mutatta meg angyalian új tetkóját a bombasztikus Kollányi Zsuzsi
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar énekesnő, Kollányi Zsuzsi megmutatta legújabb tetoválását, mely szárnyakat ad számára a folytatáshoz. 

Ráadásul a szépséges és merész énekesnőt, Kollányi Zsuzsit még csak nem is holmi angyalszárnyak, hanem rögtön egy egész főnix fogja felemelni a pályafutását és a magánéletét érintő mélyütésből. Az egyik budapesti tetováló-szalonból jelentkezett be tegnap a háromgyermekes édesanya, hogy rögtön meg is mutassa a nagyvilágnak új szerzeményét. A röpke videó tanúsága szerint igen látványos lehet majd a végeredmény a már több bőrdíszítésen is átesett Zsuzsin. Az biztos, hogy a manapság egyre több közszereplésen ért művésznő szeretne megragadni a magyarok kollektív memóriájában. 

Bőszen építi fel magát és életét (beleértve a karrierjét) is Kollányi Zsuzsi, aki nem is olyan régen haknizta körbe a magyar médiát a baráti alapokon nyugvó, de sajnálatos módon szükségszerű válásával. Azzal a válással, amely elkerülhetetlen volt, de közös megegyezésen alapult. Férje, Attila a továbbiakban is része maradhat a közös gyermekeik életének. Az ikrek, Bence és Bálint (négy és fél évesek), illetve a két esztendős Bogdán természetesen az anyukájukkal maradt. 

Állítólag és saját elmondása szerint ugyan hatalmas törést jelentett Zsuzsi számára a Majkáékkal való sikerek után a kenyértörés, de nem szakadt meg a zenei pályafutása. Most, hogy túl van terhességein, illetve egyedülálló maradt, hamvaiból feltámadó főnixként kívánja új alapokra helyezni egész lényét. A TV2-ben is nyilatkozott már magáról, illetve a közösségi médiában is rendre megmutatja magát. Ráadásul nem csak szexi fehérneműben izgatja a népet, hanem egészséges életmódját is bizonyítja. A már férje mellett is rengeteget sportoló vokalista kiváló formában van, amit remekül megmutat a tetoválásáról szóló videóban. 

A 41 éves Kollányi Zsuzsi a látottak alapján egyértelműen készen áll arra, hogy minden fronton előrelépjen, amiről a friss kiírása is tanúskodik:

"Az újjászületés főnix madara és Jázmin kiegészítette az angyalkámat is! Annyira szerettem ezt a csajos délutánt így. Sok nevetés, az élet nagy dolgainak kitárgyalása és egy új mestermű!" 

- köszönte meg tetoválójának az áldozatos munkát. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás