promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kollányi Zsuzsi pimaszul jóképű új szerelme számodra is ismerős arc lehet a konyhából
Borítókép:  Story
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kollányi Zsuzsi megfőzte magának az ország egyik legismertebb séfjét?

Bombaként robbant a hír, hogy Kollányi Zsuzsi énekesnő hét év házasság után elválik gyerekei apjától, melyről tegnap osztott meg egy hosszabb bejegyzést, melyben kifejti, hogy barátságban válnak el és továbbra is békében szeretnék a három fiukat felnevelni. 

Az énekesnő, akit Majka egykori háttérvokalistájaként ismert meg az ország, nem nagyon szeretne bővebb részleteket elárulni arról, miért döntöttek férjével a válás mellett, de azt beszélik, több jel is utal arra, hogy Kollányi máris újra szerelmes, ráadásul Magyarország egyik legismertebb séfjével alkot egy párt. 

Bóza Roland, az RTL-es Konyhafőnök verseny 2021-es győztese szintén szakított feleségével, nagyjából Zsuzsival egyidőben, és már azt is elárulta, hogy új kedvese van, aki ráadásul ismert ember, de bővebben nem szeretne erről beszélni. 

"Egyelőre nem beszélek róla (...) még nagyon friss minden, és mindkettőnknek le kell zárnia az előző kapcsolatát" 

- mondta a séf a Storynak. 

A jelek szerint Bóza és Kollányi egy párt alkotnak és fülig szerelmesek egymásba, de nem nyilatkoznak kettejük kapcsolatáról, így a rajongóik egyelőre csak találgatnak. A Redditen pl hosszú kommenteket írtak azzal kapcsolatban, hogy az énekesnő lehet Roland új szerelme. 

"Kollányi Zsuzsi."

"Nyilván ismert hölgy, hát valaki hátán fel kell kapaszkodni"

-írták a kommentszekcióban. 

Zsuzsi korábban kétértelmű bejegyzéseket írt az Instagram-oldalára azzal kapcsolatban, hogy ő soha többet nem akar félni, és csak szeretni akar már, illetve egyik legújabb dalának címe is árulkodó: "Elegem van". 

Részlet az énekesnő bejegyzéséből:

"A lényeg, hogy rájöttem, hogy a szeretet útja van csak! A félelem nem irányíthat egy életet. Senkijét. De az enyémet soha többé. És a szerencse, hogy nem lehetsz egyszerre kint is meg bent is. Ha szeretsz, nem félsz! Úgyhogy én ma úgy döntöttem, mostantól csak szeretek. És nem félek! Aki azonosulni tud, írjon kommentbe. Aki nem, attól bocsi."

Ráadásul az ilyen jellegű bejegyzéseit egy héttel azelőtt osztotta meg oldalán, mielőtt Bóza Roland bejelentette, hogy felbomlik a házassága és újra szerelmes. Kollányi Zsuzsi egyébként szintén szerepelt A Konyhafőnök című műsorban, Roland után egy évvel. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás