promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő fotó került elő Kárpáti Rebekáról, amin tényleg felismerhetetlen az egykori szépségkirálynő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez tényleg Kárpáti Rebeka? Az utcán valószínűleg így még a rajongói is nehezen ismernék fel.

Kárpáti Rebekának régen is volt egy kis hátszele a médiában, mivel ugyebár a Barátok közt ikonikus színészének, R. Kárpáti Péternek a lányáról van szó. A magyar híresség már régen is kitűnt a szépségével, és ezt ki is tudta használni.

Több mint tíz évvel ezelőtt Soltvadkert szépének választották, de ez csak az első lépcsőfok volt a karrierjében. Az érettségi után elnyerte a Miss Universe Hungary címet, amivel így ki is jutott a Miss Universe Világversenyre, amit anno Oroszország fővárosában, Moszkvában rendeztek meg. Ezután több ajtó is kinyílt előtte modellként, amit már professzionálisan tudott űzni ezek után.

Ezután a médiában is megcsillogtatta tudását. Először szereplőként tűnt fel édesapjával, R. Kárpáti Péterrel az Ázsia Expresszben, aminek már forgatja az új évadát a TV2. Bár hamar kiestek, de ezután a csatorna számolt vele, így A Nagy Duett és a Csak show és más semmi online backstage riportere lett.

Legutóbb Kárpáti Rebekát az RTL Nyerő Páros című showjában láthattuk, ahol az akkori párjával, Frohner Ferenccel vágtak bele a megmérettetésbe. A szakításukkor elmúlt a szerelem, és nem együtt képzelték el a jövőjüket, de békében váltak el egymástól.

Kárpáti Rebeka amennyire teheti, igyekszik kerülni a feltűnést, mivel nem akarta, hogy a média ennyit foglalkozzon a magánéletével. Olyan emberrel is jött össze, aki abszolút nem celeb, és állítólag nagyon boldogok együtt.

A magyar híresség sokszor posztol sminkelős videókat az Instagramon, ahol jelenleg is 220 ezer követője van, ami igazán szépnek mondható. Kárpáti Rebeka most ismét meghökkentőt fotót mutatott, ahol smink nélkül láthatjuk. Annyira természetes az arca, hogy így abszolút felismerhetetlen, de természetesen így is gyönyörű. Hogy lehessen érezni a különbséget, megmutatjuk nektek kisminkelve is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás