promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kárpáti Rebeka intim képéből úgy árad a forróság, mint egy cserépkályhából
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kárpáti Rebeka csipkés melltartóban pózolt, elképesztő a látvány.

A Barátok köztből ismert R. Kárpáti Péter lánya, Kárpáti Rebeka még csak 28 éves, de máris rengeteg dolgot sikerült elérnie, hiszen szépségkirálynőnek választották, modellkedik, színésznőként is láthattuk őt a Jóban Rosszban című sorozatban, illetve műsorvezetőként is megcsillogtatta már a tehetségét nem is egyszer – még a Nyerő Párosban is szerepelt egykori szerelmével, Frohner Fecóval.

Kárpáti Rebeka influenszerként is komoly erővel rendelkezik, hiszen már több, mint 222 ezren követik őt Instagramon, ahol időnként nagyon dögös képeket rak ki magáról a rajongói/hódolói legnagyobb örömére. Az utóbbi napokban egy elegánsan szexi fotósorozatból osztott meg pár felvételt, és egyre többet mutatott magából – most pedig eljött az ideje annak, hogy megmutassa azt, amit eddig rejtegetett.

Kárpáti Rebeka csipkés melltartóban mutatta meg a formás melleit az egész országnak, a visszajelzések alapján pedig nagyon sokan hálásak ezért, hiszen egyszerűen fantasztikusan néz ki a képen a csinos híresség, aki csak úgy ontja magából az ellenállhatatlan nőiességet – nem hiába vannak oda érte ilyen rengetegen, mivel tényleg ő az ország egyik legszebb nője.

Egy cserépkályha forróságával vetekszik Kárpáti Rebeka legújabb fotója, ami tényleg nagyon szexi, és közben határozott és elegáns lett, vagyis tökéletes a kombináció ahhoz, hogy meghódítsa vele az embereket – ez pedig a dicsérő kommentekből kiindulva sikerült is neki, bár ezen valószínűleg senki sem lepődik meg.

Itt lehet megtekinteni Kárpáti Rebeka dögös, már-már intimnek nevezhető képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás