promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes fotók kerültek ki Hosszú Katinkáról, így még sosem láthattuk a várandós olimpikont
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka egészen intim képeken szerepel, nagyon boldognak tűnik az úszónő.

Akárhogy is vélekedik az ember Hosszú Katinkáról, az tény, hogy ő Magyarország egyik legeredményesebb, legfontosabb sportolója, aki a 2016-os olimpián rendkívül büszkévé tett minket. 2021-ben a tokiói olimpián sajnos már nem volt olyan sikeres, mint azt sokan várták tőle, így rögtön felmerült, hogy visszavonul az úszónő – ez ugyan nem történt meg, de most mégis egy időre parkoló pályára állítja a pályafutását a híresség, és nem véletlenül.

Kiderült, hogy anyai örömök elé néz Hosszú Katinka, első gyermekét várja szeretett férjétől, Gelencsér Mátétól, akivel tavaly házasodtak össze. A rajongók persze osztoznak a sportoló örömén, a magyar celebek is sorra gratuláltak neki: Rubint Réka, Ördög Nóra, Tóth Gabi, Gelencsér Tímea és többek között a naptárdíva, Kiszel Tünde is küldött az úszónőnek egy-egy kedves üzenetet Instagramon.

Hosszú Katinka sokáig titkolta a várandósságát, de végül úgy döntött, hogy eljött az ideje annak, hogy végre beavassa a nyilvánosságot. A minap egy kicsit még jobban kitárta a lelkének kapuit a követői előtt, ugyanis már-már intimnek nevezhető képeket rakott ki magáról, amiknek egyikén bikiniben mutatja meg az egész országnak a szépen kerekedő terhes pocakját – közben pedig megköszöni a rengeteg gratulációt.

A fotók alapján, teljesen érthető módon nagyon boldog Hosszú Katinka, hiszen jó ideje várt már arra, hogy új taggal bővüljön a családja. Már korábban is jelezte, hogy ez nagyon fontos neki, így nem meglepő, hogy az olimpiai felkészülés helyett inkább babázni szeretne most – az még egyelőre kérdéses, hogy a későbbiekben visszatér-e a medencébe, vagy a gyermek születése után hivatalosan is visszavonul.

Itt lehet megnézni Hosszú Katinka képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás