promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Hosszú Katinka Playboy fotói, amikkel az egész országnak traumatikus csalódást okozott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka nyuszis magazinos képei egyáltalán nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

Azzal valószínűleg mindenki egyetért, hogy Hosszú Katinka minden idők egyik legfontosabb és legeredményesebb magyar sportolója. A világklasszis úszónő 2016-ban 3 arany-, illetve 1 ezüstérmet nyert az olimpián, egész Magyarország büszke volt rá – az utóbbi években viszont sajnos nem teljesít olyan jól, mint ahogy megszokhattuk tőle, és ennek valószínűleg az az egyik oka, hogy az úszás mellett más is kiemelten fontos számára.

Hosszú Katinka tavaly házasodott össze a szerelmével, Gelencsér Mátéval, akivel jól látható módon nagyon boldogok együtt. Fel is merült nemrég a pletyka, hogy a tehetséges úszónő titokban babát vár, de ezt egyelőre még nem erősítette meg egyik platformon sem – bár ő elég privát életet él, nagy becsben tartja a magánéletét, így valószínűleg csak az utolsó pillanatban jelentené be, hogy várandós.

Rengetegen felnéznek Hosszú Katinkára, hiszen sportolóként szinte mindent sikerült elérnie, ráadásul ő maga is egy igazi jelenség lett Magyarországon. Nem csoda, hogy annak idején, még 2015-ben a magyar Playboy magazinban is szerepelt – de a róla készült képek sajnos hatalmas csalódást okoztak, ugyanis az úszónő nagyon visszafogott volt, szinte semmit sem mutatott meg magából.

Kifejezetten furcsa, hogy a fotózás miatt készült videó izgalmasabb, mint maga a képek, hiszen a videóban legalább elárul pár intim dolgot Hosszú Katinka, akinek akkor még Shane Tusup volt a férje – egyebek között arra is kitér, hogy számára a tökéletes szex „felejthetetlen”, illetve hogy szívesen kipróbálná, hogy milyen lenne egy napot Majka bőrében lenni, mert nagyon érdekesnek, intelligensnek tartja őt.

Itt lehet megnézni a videót:

IDE kattintva lehet megnézni pár Playboy képet Hosszú Katinkáról – illetve itt is látható egy felvétel, amit ő maga osztott meg annak idején:

A híres énekesnő, Bencsik Tamara viszont egyáltalán nem okozott csalódást a Playboyban, Ördög Nóra férje, Nánási Pál hihetetlenül dögös képeket készített róla:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás