promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így nézett ki sulis tiniként Meghan Markle, aki a pajzán tekintetével mindenkit meg tudott hódítani
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő fotó került elő Meghan Markle-ről, amikor még nem volt a királyi család tagja, és tiniként tengette a mindennapjait a suliban.

Mindenki tudja, hogy az Egyesült Királyságban nagy botrányt kavart Harry herceg életrajzi könyve, amiben rengeteg szaftos részletet árult el III. Károly fia. A Tartalék alaposan beindította a könyvpiacot, mivel a megjelenés napján 1,4 millió példány kelt el belőle, szóval Nagy-Britannia leggyorsabban fogyó nem fikciós műve lett. Meghan Markle neve az utóbbi időben kicsit háttérbe is szorult emiatt.

A könyv minden pontját már annyira kielemezték és kibeszélték az emberek, hogy gyakorlatilag lerágott csont lett. Megvolt a királyi családos újabb kálvária, most már friss információkra vágynak az emberek.

Közeledik ugyebár egy iszonyatosan fényűző esemény, amire ismét a fél világ figyelni fog, és ez nem más, mint III. Károly koronázása. A ceremónia május 6-án, szombaton lesz megtartva a Westminster-apátságban.

Erre Harry herceg és Meghan Markle megkapta a meghívót, és a páros állítólag helyet követel magának a Buckingham-palota erkélyén is. Bár jelenleg elvileg gondolkoznak még, hogy megtegyék-e a hosszú utat, mivel a gyerekeiket, vagyis Archie herceget és Lilibet hercegnőt nem hívták meg az ünnepségre.

Közben egy elképesztő fotó került elő Meghan Markle-ről, amin alaposan elkezdett pörögni az internet. Harry herceg párja ezen nagyjából 15-16 éves lehet a Cosmopilatan szerint, és sok kommentelő van úgy vele, hogy Sussex hercegnéjének már tiniként gyilkosan pajzán volt a tekintete.

Meghan Markle egy iskolai karácsonyi bulin vett részt a barátnőivel. Elképesztően gyönyörű kék bársonyruhát viselt, a karján pedig egy barackszínű mini virágcsokor van. Enélkül fel tudnátok ismerni? Harry és Meghan később 2016-ban ismerkedtek meg egymással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás