promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehet, ma van a válás világnapja: Majka egykori énekesnője is szétmegy a férjével, de vajon mi lesz a három gyerekkel?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Peller Annáék után Majka egykori énekesnője, Kollányi Zsuzsi is bejelentette, hogy válik.

Derült égből villámcsapásként ért mindenkit a hír, hogy Peller Anna és Lukács Miki házassága már nem olyan, mint régen, ezért a válás mellett döntöttek. A páros 13 évig volt együtt, és egy videóban jelentették be, hogy külön utakon folytatják tovább.

Lukács szerint jártak párterápiára, de a válás a legjobb megoldás. Peller Anna érdekes módon azt emelte ki, hogy még mindig szeretik egymást, de körülbelül úgy, mintha testvérek lennének.

„Fiatalok vagyunk ahhoz, hogy így éljük le az életünket”

- tette hozzá a celeb. A szomorú bejelentést viszonylag jó kedélyűen és egymást támogatva tették meg, amit a lenti cikkünkben meg is tudtok nézni.

Van valami a levegőben, mert Peller Annáék után Majka egykori énekesnője, Kollányi Zsuzsi is úgy döntött, hogy elválnak a férjével.

Kollányi Zsuzsi a harmadik gyermekével volt terhes, és már a hetedik hónapban járt, amikor 2020-ban összeházasodtak a párjával. Majka és Zsuzsi is ezért váltak külön anno, mivel az előadó nem szerette volna kockáztatni, hogy az énekesnő nem tudja majd összeegyeztetni a családi életet a munkával.

Most tehát Kollány Zsuzsitól is megérkezett a nagy bejelentés:

„Kedves Barátaim, Követőim! Ezúton szeretném veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnénk tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket, és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb”

írta Kollányi Zsuzsi Instagramon, aki arra kérte a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, ahogyan azt is, hogy nem szeretnének erről többet nyilatkozni.

Arra is választ kaptunk, hogy Zsuzsi és egykori férje ugyanúgy közösen fogják nevelni a három gyereket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás