promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnyertek egy harcversenyt, majd örömükben megmutatták hatalmas melleiket
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megvillantotta kerek melleit az OnlyFanses duó, ezzel ünnepelték győzelmüket. 

Történt egy MMA (mixed martial arts) harcverseny Szlovákiában, ami nem is igazán lényeges. Ami sokkal lényegesebb, hogy már nem csak olyan hírességek vehetnek ezen részt, akik valóban letettek valamit az asztalra a hírnevükért, de már OnlyFansen jelen lévő-celebek is a részt vevők közt lehetnek. 

A fent emített verseny neve Freak Wars, ami egy jellemzően cseh-szlovák rendezvény. Részt vehetnek rajta Influenszerek és youtuberek, de immár helyi Onlyfans-celebek is, így a versenyzők köre egyre tágabb.

Részt vett a Freak Warson Karina Pedro és Kralovna Inked Dory is, akik jelentős bevételre tettek szert a testük internetes mutogatásából, és most a harcban is kipróbálták magukat. 

Nem is ment rosszul nekik, hiszen sikerült legyőzniük egy rivális duót. A meccsről semmit sem tudni, de az ünneplést azzal tették emlékezetessé a hölgyek, hogy a lelátót megörvendeztették egy rögtönzött mellbemutatóval. Ugyanis ünneplés és a tömeg ujjongása közben hirtelen minketten felhúzták a felsőjüket, és megmutatták hatalmas, kerek melleiket. 

A duó váratlan művelete körülbelül 2 mp-ig tartott, de azért készült róla egy rövid Twitter videó is, melyet itt lehet megnézni:

Az OnlyFans sajnos vagy nem sajnos, de egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Egyre többen döntenek amellett, hogy vetkőzésből keresnek pénzt és ezeket a képeket, videókat árulják az interneten. Régebben ezt a tevékenységet egészen máshogy hívták, és nem számított menő dolognak, de ma már egyre több celeb vállalja be és beszél erről nyíltan is. 

Magyarok közül ilyen Molnár Anikó is, aki volt már Nagy Ő is és villalakó is, civil munkája is van, de most mégis vetkőzésből keresi a kenyere java részét. Olyannyira, hogy hatalmas csinnadrattával jelentette be közösségi oldalain, hogy elindult OnlyFans-oldala és olyan nagy volt rá az érdeklődés, hogy egy újabb büszke videóban erről is beszámolt a 47 éves Anikó. 

Közben elkezdék lopkodni is az erotikus képeit és fele annyi pénzért árulják a neten csalók, melye ellen szintén felemelte hangját. Molnár Anikó arról is beszélt már, hogy benne van a top 1%-ban a világszerte OF tartalomkészítők közt, és erre is nagyon büszke. Állítlag olyan sokat keres a szexi képekkel, hogy már a NAV is érdeklődik bevétele után, így ha esetleg megirigyelted volna "sikereit" egy percig is, látható, hogy nem érdemes. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás