promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Anett a perverz zaklatóról: "ennyire beteg üzenetet meg sosem kaptam"
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Béres Anettet is megtalálták a világ leghülyébb ismerkedős perverz dumájával. 

Béres Anett élete nem könnyű. A tavaly nyári rosszul sikerült hírhedt teaszeánsz után nagyon nehéz volt talpra állnia az egykori valóságshow-szereplőnek és számtalan helyen elmondta, hogy csak egy hajszálon múlt az élete. Béres Anett a baleset után hazaköltözött a szülői házba és ott lábadozott törött lábával. Most már sokkal jobban van, már bulizni is el tud járni de azért még mindig óvatosnak kell lennie és gyógytornára is járnia kell. 

Anett saját bevallása szerint nagyon romantikus lélek és még a majdnem végzetes balesete előtt egészségesen sem ment könnyen neki az ismerkedés, állítólag az ayhuasca nevű nagyon erős tudatmódosító szert is azért használta a teaszeánszon, mert a magánéletéhez keresett spirituális válaszokat. Jól működő párkapcsolata régóta nincs, ezért nem csoda, hogy bombázzák őt a férfiak az ismerkedős üzeneteikkel. 

Béres Anett bevallottan nyitott a randizásra, Tinderen és egyéb társkereső oldalakon is keresi a szerelmet. Ám mostanában sincs szerencséje. 

Alekoszhoz hasonló perverzek zaklatják a neten és betegebbnél-betegebb üzeneteket kap, erről írt is egy bejegyzést közösségi oldalán, de az azóta már nem látható. Anett idézte is a perverz levél tartalmát, melyet egy huszonéves fiú írt neki - írja a Bors. 

"Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményed a lábfétisről? Ne haragudj a kérdésért kérlek, de kíváncsi lennék a véleményedre róla. Egy őszinte véleményre lenne szükségem, légy szíves"

- írta neki a fiatal fiú. 

"Ennyire beteg üzenetet még sosem kaptam... "

-mondta a levélről tömör véleményét Anett.

Persze kikosarazta a fiút, már csak a nagy korkülönbség miatt is, de azért udvarisan válaszolt neki, mert nem akarta megsérteni. 
 
"Egy húszas éveiben járó srác lehetett, aki úgy írt rám, hogy szeretne megismerni. Nekem már ez is problémás volt, mert az ekkora korkülönbség semmiképp sem fér bele. Kedvesen visszautasítottam, majd előállt ezzel az őrültséggel. Írtam is neki, hogy ezt az anyukájával beszélje meg, ne pedig velem... "
 
– mondta Anett a Borsnak. Azt viszont sokan furcsállják (köztük az anyukája is), hogy miért ír vissza Anett mindenkinek, akkor is ha nem tetszik neki az üzenet tartalma. Erre is van magyarázata.

"Anyukám is mindig kérdezi, hogy miért állok le beszélgetni ilyen emberekkel. Nyilván ebben az esetben az elején még nem tudtam, hogy kivel is van dolgom, de egyébként én szeretem megfejteni az őrülteket. Vagyis inkább csak próbálom, később mindig rájövök, hogy ez egy lehetetlen küldetés" 

-mesélte a szőke híresség nevetve. 

 
 
 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás