promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz összetört Béres Anett miatt: „Én egy bukott biztonsági őr vagyok”
Borítókép:  Nagy Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz szerint Béres Anett azért nem randizik vele, mert csak egy biztonsági őr.​

Béres Anett nemrég azt nyilatkozta, hogy vágyik a szerelemre, és keresi az igazit. Az egykori villalakónak, Nagy Alekosznak nem is kellett több ennél, nyílt levélben hívta randira Anettet, ami eléggé felháborította a Való Világ egykori szereplőjét. Szó szerint "ótvaréknak" nevezte Alekoszt, és ez olyan mély nyomot hagyott a biztonsági őrben, hogy azóta is értetlenül áll a történtek előtt. Alekosz Sebestyén Balázsék reggeli műsorában beszélt arról, hogy mi történt a közösségi médiában lezajlott botrány után.

„A poszt után este hívtam fel, mert szerettem volna hitelt, nyomatékot adni annak, hogy én komolyan gondolom. Barátnői nyomásra esetleg nehogy azt gondolja, hogy vicc. Ez komoly volt! Telefonon szerettem volna leegyeztetni a részleteket. Ótvarék! Ezzel nyitott. 23 másodperc volt a beszélgetés, le lett mérve, utólag megnéztem a számlálót, ezalatt ő elmondott mindent, amit szeretett volna. Nekem csak annyit sikerült: Szia Anett, majd rám rakta a telefont”

- mondta Rádió 1-en Alekosz, aki nem tudja, miért haragudhat rá Béres Anett, hiszen 12 év alatt egy szót sem váltottak egymással. A két celeb annak idején a Való Világban ismerte meg egymást. Alekosz elmondása szerint Anett nagyon megkedvelte őt, és a műsor után még egy közös interjút is csináltak Szögeczki Ágival 2012-ben. Alekosz úgy véli, Anettnek nem volt oka arra, hogy így viszonyuljon hozzá.

„Talán a rossz társaság, amiben lehet, barátnői nyomásra alakíthatta ki ezt a véleményét rólam, mert az ő baráti társasága valamiért, mint ahogy ő sem, nem szimpatizál velem”

Alekosz csak találgatni tud, hogy miért lehet ilyen ellenszenves Béres Anettnek, nem is tudja már megkérdezni tőle, mert letiltotta mindenhonnan. De úgy gondolja, hogy szociális probléma, társadalmi szintkülönbségi kérdés lehet a háttérben.

„Én egy bukott biztonsági őr vagyok, aki hogy meri venni a bátorságot, hogy föl meri hívni a nagyságos asszonyt. Mit képzelek én egy ótvarék ember”

- mondta Alekosz, aki nem szeretne többet ilyen helyzetbe kerülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás