promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Hogy mersz engem felhívni, te ótvarék” - Megérkezett Béres Anett válasza Alekosz randiajánlatára
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Alekoszból és Béres Anettből nem lesz Való Világos álompár.

A Való Világ 3 játékosa, Béres Anett a teaszeánszos gigabotránya miatt ismét a figyelem középpontjába került pár hónapja, és azóta is lábadozik, hiszen komoly sérüléseket szenvedett. A minap azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy mennyire sajnálja, hogy még mindig nincs se családja, se gyereke – ekkor jött a Való Világ 4 győztese, Alekosz, aki a közösségi oldalán randira hívta őt, persze a maga módján:

Sokan kifejezetten izgatottan várták, hogy vajon mit válaszol Béres Anett a csábító ajánlatra, amiben még egy sárgaborsó-főzelék elfogyasztása is benne volt, ráadásul fasírttal. Egyesek szerint igazi Való Világ álompár lehetnének, de most kiderült, hogy ebből valószínűleg nem lesz semmi, ugyanis Alekosz megosztotta a követőivel, hogyan is reagált a közeledésére Béres Anett – és ha lehet hinni a botrányhősnek, akkor nem túl jól.

„Hogy mersz engem felhívni, te ÓTVARÉK! Hangzott el a lesújtó mondat a beköszönésem után. Anettet tegnap este hívtam fel telefonon, hogy közöljem, szándékaim komolyak. Nem erre számítottam.

Pár évvel ezelőtt ezaz igazán kedves lány rajongott a Való Világért, örömmel jött be mihozzánk, akkor úgy éreztem, hogy barátság alakult ki közöttünk. Párszor össze is futottunk azóta, beszéltünk is.

Mély megrendüléssel, csalódással, szomorúsággal konstatáltam ezt a kiábrándító véleményét rólam, úgy érzem, neki erre okot, nem adtam. Rövid dialógunk egyéb jelzőit, már le sem írom.

Mindössze 23 másodpercig tartott, amialatt nekem csak annyit sikerült mondanom, hogy Szia Anett. Ezúton kívánok neki sok Boldogságot..! őszinte igazbarátokat, és hogy megtalálja, akit keres”

– írta Alekosz.

Persze benne van a pakliban, hogy ez csupán a komédia része, és az egész meg se történt (mint ahogy állítólag az sem igaz Alekosz bejelentése ellenére, hogy ő fogja megtestesíteni a legendás magyar bokszolót, Kovács Kokó Istvánt az Üvegtigris 4-ben), de ha valóban így volt, akkor Alekosz rendesen kihúzta a gyufát Béres Anettnél, hogy ilyen keményen reagált a randira hívásra.

Itt lehet megtekinteni Alekosz posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás