promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Béres Anett felkavaró részleteket árult el a teaszeánszos botrányról
Borítókép:  youtube.com/Palikék by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy is élte meg Béres Anett azt az időszakot, amíg mindenki őt kereste a teaszeánsz után.

Hetekkel korábban szinte az egész magyar sajtót letarolta a hír, hogy az egykori Való Világ játékos, VV Anett, vagyis Béres Anett egy teaszeánsz során állítólag egy ayahuasca nevezetű, hallucinogén italt fogyasztott, aminek a hatására annyira bepánikolt, hogy hajnalban berohant az erdőbe, súlyosan megsérült, és hiába keresték őt nagy erőkkel, nem találták – csak jóval később lelt rá egy férfi, aki gyakorlatilag ezzel megmentette az azóta is nagyon hálás híresség életét:

Béres Anettet a történtek után aggasztó állapotban vitték kórházba, ahol meg kellett műteni őt, de szerencsére már jobban van, és elindult a gyógyulás hosszú, rögös útján. Jelenleg is azon van, hogy minél hamarabb újra teljes életet tudjon élni, de volt ideje a minap arra is, hogy elmenjen Palik Lászlóék műsorába, és eláruljon pár felkavaró részletet az egész országot lázban tartó, botrányos esetről.

„Abban a 24 órában nagyon sokszor azt gondoltam, hogy nem vagyok életben. Hogy amit most így átélek, az valahol már a halálom után történik. Volt olyan pont, amikor néha azt hittem, hogy életben vagyok, de akkor is azt gondoltam, hogy nekem annyi, meg fogok halni, nem fognak megtalálni. Nem láttam arra esélyt, hogy engem megtalálnak”

mondta Béres Anett.

A híresség azt is elmondta, hogy a sérülése miatt nem igazán tudott mozogni, szinte csak kúszni volt képes, és folyton azt figyelte, hogy merre van a nap. Pokoli lehetett számára ez a rövid, de annál traumatikusabb időszak, de szerencsére úgy néz ki, hogy nagyjából sikerült feldolgoznia a történteket, és pozitívan tekint a jövőre – ami érthető, hiszen mondhatni új esélyt kapott az élettől.

Itt lehet megnézni a teljes interjút Béres Anettel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás