promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas botrány Angliában - tátott szájjal nézték a lovaglást a sztriptíztáncosok
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás hírű Cheltenham Festival miatt a legvagányabb angol lányok gyűltek össze vetkőzni a városban.

Ma van a zárónapja Nagy-Britannia és azon belül is Anglia egyik legrégebbi lóverseny örömünnepének, a kedden kezdődött 2023-as Cheltenham Festivalnak. A verseny, mint sportélmény már 1860. óta nem lényeges, a valódi izgalmat és az esemény igazi ízét a sportfogadás fontossága mutatja meg igazán. A bukmékerek, a fogadóirodák lubickolnak a helyszínen fontmilliókat elszóró szerencsejátékosok elvesztett tétjeiben. Pedig eközben sokan az életük utolsó szalmaszálába kapaszkodnak egy utolsó tuti fogadás reményében. 

Ám most felrobbannak a bukmékerek dühükben, ugyanis az egyik helyi sztriptízbárban a királyság legjobb, legszebb, legbevállalósabb örömlányait és táncoslányait toborozták össze. A cél pedig nem volt más, minthogy ne a bukik, hanem a lányok, és így maga a bár kopassza meg a fesztiválra érkező tömeget. Ugyanis a látogatók döbbenetesen nagy többsége olyan férfiakból áll, akik párjuk engedélyével kaptak kimenőt erre a pár napra. A baráti társaságok pedig nem üres zsebbel érkeztek a nagyvárosaik forgatagából, és alighanem a buli reményében vágynak némi szexuális kielégülésre is. 

A Sun információja szerint a kidobókon és a hosszú soron átvergődve tízfontos belépőért cserébe lehet válogatni a lányok és a szolgáltatások között. Persze a szervezők gondoltak azokra is, akik a bujaság mellett a loviról sem akarnak megfelejtkezni. A képes tanúsága szerint az eredményeket igenis lehet követni a kellemesen alulöltözött hölgyemének társaságában is. Tulajdonképpen összekötésre került a kellemes a hasznossal. 

A helyiek sokan megbotránkoztak az elharapózó erotika miatt. Azonban kétségtelen, hogy a lányok életük legnagyobb pénzeit kereshetik meg. Állítólag 100-500 fontot is besöpörhetnek egy-egy táncért a bevállalt extrák fényében, így egyetlen éjszaka alatt sokezret is besöpörhetnek az alkoholgőzös uraktól. Egy önkéntes katolikus aktivista mégis azt nyilatkozta, hogy 

"Ez az ország erkölcsi hanyatlásának szimbóluma. Olyan ez, mint a Soho."

- füstölgött az említett kritizáló. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás