promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez kínos, napvilágra kerültek az orosz haderő huncut pornótitkai
Borítókép:  Képünk illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Többé már nem titok, az orosz seregnek tényleg csak a legkeményebb férfiakra van szüksége.

Az Orosz-Ukrán háború csak nem akar lezárulni, pedig már a fél világ visszafojtva várja azt a pillanatot, amikor véget ér az őrület. Az áldozatok száma egyre csak nő és lassan nem lesz már hadra fogható férfi Oroszországban. Elvben természetesen lenne, hiszen hatalmas és népes országról van szó, csak hát amíg hivatalosan nincs háború, addig teljes mozgósításra sincs mód, a katonai vezetés pedig nehezen találja a kiutat ebből az ördögi körből. Próbálkozások persze vannak és néha kifejezetten kreatív megoldásokkal kísérleteznek.

Az orosz haderő legnagyobb gondját már nem csupán a fogyatkozó lőszerek és harci eszközök jelentik, hanem a frissiben bevethető újoncok hiánya. Az ország hatalmas és sokan lakják, de a férfiak valamiért csak nem akarják önként és dalolva belevetni magukat a háború jelentette kíméletlen húsdarálóba. A Wagner csoport volt az első a fegyveres erők közül, amelyik próbált új vizekre evezni és olyan helyeken rátalálni a leendő szuperkatonákra, ahol mások nem is keresnék őket.

Elsőként a börtönökben próbálkoztak. Visszautasíthatatlan ajánlatot tettek a raboknak, aki vállalja, hogy fél évig a zsoldos csoport irányítása alatt küzd a fronton, az teljes amnesztiában részesül. Sokan kapva kaptak az alkalmon, főleg a gyilkosságért elítéltek. Számukra ez maga az álommunka, igaz szerencsétlen parancsnokaik nem biztos, hogy így gondolják. Nekik most már az ellenség mellett egy csapatnyi kezelhetetlen emberrel is meg kell küzdeniük, ráadásul az a szuperképesség is nagyon hasznossá vált számukra, ha képesek a hátuk közepére szemet növeszteni. Egy fegyházból szabadon engedett művészlélek számára ugyanis sokszor édes mindegy, éppen kicsodán gyakorolja kedvenc hobbiját, csak az ötéves tervben kitűzött trófeaszám meglegyen.

Ezután jött a következő lépés, amikor edzőtermekben nyitottak toborzóirodát. Ez már talán biztonságosabb módja az újoncok becserkészésének, a nagy kérdés csak az, hogy elég hatékony-e? A súlyzók emelgetése helyett nem biztos, hogy elég vonzónak hat a lövészárkok világa. Persze ki tudja, lehet, hogy komplett edzéstervet is kapnak, az árokásás pedig állítólag fantasztikusan hat a bicepszekre.

Végül, a Szabad Európa Rádió híradása alapján, megannyi hamvába hullt próbálkozás után megszületett az igazi mesterterv. Nem tudni, ki lehetett az a géniusz, akinek az agyából kipattant az ötlet, de könnyen lehet, hogy ez fogja megmenteni hadjáratukat: az egyik legismertebb nemzetközi pornóoldalon adtak fel hirdetéseket.

Hiába, egy dolog vitathatatlan, az orosz seregnek a legkeményebb férfiakra van szüksége, akik tudják, mitől sül el a puska a harctéren. Csak aztán megfelelő kiképzés és erőnléti edzés hiányában nehogy besüljön a fegyverük, vagy ami még rosszabb, a kezükben robbanjon. Mert tudjuk jól, a régi fegyverekkel bizony ez is gyakran megesik.

Az ominózus reklám közvetlenül a művészfilmek indulása előtt tűnik fel, bizonyára nagyon lelkes fogadtatásra találva, hiszen éppen egy hősies harcokban gazdag katonai karrierről álmodoztak. A hirdetés hátterében pedig egy nyalókát nyalogató nő látható és persze a narrátor is női hangon szólítja meg a megtisztelő lehetőségtől izgatottá váló fotelharcosokat.

Ezek után bizonyára nehéz lehet a parancsnokok számára a tökéletes osztag összeállítása, hiszen olyan sok a variációs lehetőség. Minden csapatba kerülhet egy-két gyilkos és pornófüggő, sőt, az igazán szerencsés vezetők talán még kannibált is kapnak feletteseiktől. Nincs is más dolguk, mint kiállni az újoncok elé és egy lelkesítő beszédet követően azzal zárni soraikat: Ne feledjétek fiúk, a jó katona mindig készen áll.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás