promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan őrületes dekoltázst villantott a Sikoly 6 sztárja, hogy attól mi is sikítottunk egyet örömünkben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hayden Panettiere a Sikoly 6-ban is dögös, de a való életben még vonzóbb.

Magyarországon is hatalmas sikert aratott a Sikoly hatodik része, amiben ugyan nem tért vissza a széria főszereplője, Neve Campbell, de így is nagyon félelmetes, izgalmas és élvezetes volt. A film annyira brutális, hogy nálunk X besorolást kapott, vagyis csak este 10 után játszhatják a magyar mozik – de a horror műfaj rajongói így is megtöltötték a termeket, óriásit durrant a Sikoly 6.

A Sikoly-széria aktuális részének egyik különlegessége, hogy szerepel benne a Sikoly 4-ben megismert Kirby karaktere is, akit sokan halottnak hittek. Természetesen most is a Hősök című sorozat sztárja, Hayden Panettiere alakítja a figurát, a nézőknek pedig szinte leesett az álluk attól, hogy még mindig milyen csodaszép a színésznő, aki hosszú ideig mondhatni teljesen eltűnt a nyilvánosság elől a magánéleti problémái miatt.

Hayden Panettiere jelenleg 33 éves, és szebb, mint valaha, erről pedig a Sikoly 6 nézői is meggyőződhettek. A világsztár ezzel visszatért, és ismét bebizonyította, hogy ő Hollywood egyik legdögösebb színésznője – nemrég kirakott magáról Instagramra egy új képet is, amin olyan dekoltázst villant, hogy az valami egészen hihetetlen.

Egyszerűen nem lehet ellenállni Hayden Panettiere nőiességének, szóval örülhetnek a rajongói/hódolói, hogy ismét aktív a híresség, ráadásul a Sikoly 6-nak köszönhetően bezsebelhette a pályafutása eddigi talán legnagyobb sikerét. Reméljük, hogy hamarosan újabb nagy projektben láthatjuk őt, és nem fog megint évekig eltűnni – itt lehet megnézni a fent említett, brutálszexi képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás