promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen titkot árult el melleiről a gyönyörű amerikai színésznő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lassan tényleg nem marad olyan, aki még ne feküdt volna kés alá.

Furcsa korban élünk. Szinte mindenhol önmagunk elfogadása az egyik legfontosabb téma. Erről olvashatunk az újságokban és az interneten, vagy hallhatjuk interjúkban. Ez tényleg igaz, senkit sem szabad elítélni azért, mert esetleg nem felel meg az általános szépségideálnak. Minden ember szép, csak mindenki másként.

Ennek valahogy ellentmondani látszik az, hogy soha nem volt még ennyire virágzó üzletág a szépségipar, azon belül is a plasztikai sebészet. Szinte naponta kapunk hírt olyan celebekről, akik már kés alá feküdtek, vagy éppen tervezik azt. Ki a melleivel elégedetlen, ki az arcán szeretne változtatni kicsit, a durvább beavatkozásokról most ne is beszéljünk. Fontos tehát az önelfogadás, de az oda vezető út néha szikékkel terhes.

Hayden Panettiere azok közé a sztárok közé tartozik, akik nagyon korán kezdték pályafutásukat. Már 11 hónaposan feltűnt egy reklámban, amit később számos sorozat és moziszerep követett. Az igazi áttörést talán a Hősök című szuperhősös sorozatban nyújtott alakítása hozta el számára, amikor egy csodálatos regenerációs képességekkel bíró gimnazistát játszott. Valószínűleg még sokan emlékeznek a filmben elhangzó legendás mondatra: „Mentsd meg a pom-pom lányt, mentsd meg a világot!”

Sajnos nagyon fiatalon megismerte a rivaldafény árnyoldalát is. Már tinédzserként kipróbálta a drogokat, rengeteg alkoholt fogyasztott és későbbi családi kapcsolata sem működött túlzottan jól, ami miatt depresszió alakult ki nála. Válását követően egy nagyon fájdalmas döntést is meg kellett hoznia, hiszen gyermeke nevelését átengedte volt férjének, a korábbi világbajnok bokszoló Wladimir Klitschkonak.

Azóta úgy tűnik sikerült magára találni a szép színésznőnek, amint az a Women's Health magazinnak adott interjújából is kiderül. Elmondta, hogy úgy érzi, sikerrel küzdött meg függőségeivel, ráadásul őszintén vallott mellkisebbítő műtététjéről is. Elmondta, hogy a beavatkozást követően úgy érzi, mintha valósággal újjászületett volna. Sokkal jobban érzi magát a bőrében és végre boldog, kiegyensúlyozott életet tud élni.

 

Egy dolog biztos: a gyönyörű színésznő szinte ragyog friss fotóin. Az a fajta bátorság pedig, ami kellett hozzá, hogy mindenki előtt felvállalja a szépészeti beavatkozását, több, mint dicséretes.  A képeket látva egy csodálatos és magabiztos nő mosolya ragyog ránk, valósággal bearanyozva napunkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás