promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erotikus sporttáncos lett a Harry Potter filmek szőke kislányából
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki Luna Lovegoodja nagy környezetvédő, és mindeközben a Harry Potter világa után egy szexi sportban találta meg magát és a kiteljesedés lehetőségét. 

Az új évezred legsikeresebb mozis franchise-a volt a Harry Potter-univerzum, amíg a Marvel és Paramount, majd a Disney mindezt szinte semmissé nem tette. Azonban a képregényes szuperhősökre épülő trend mellett mind a mai napig jelentős rajongótáborral bír a varázslók és boszorkányok egyedi megközelítésű, J. K. Rowling által alkotott világa.

A Harry Potter filmek három főszereplőjén túl több mellékkarakternek is emlékezetes sikert hozott a mozikban való több, kevesebb feltűnés. Persze nem csak új színésztehetségek bukkantak fel a Roxfortban, hanem igazi legendák. Viszont az előbbiek „csapatát” alkotta az azóta nem túl jelentős karriert befutó Evanna Lynch, aki Luna Lovegoodot játszotta. A színésznő így négy Harry Potter-epizódban tűnt fel.

Lynch kisasszony számára nem jött el a Hollywoodban jegyzett áttörés, jobbára kisebb szerepek találták meg a TV-ben és kis független filmekben. Ennek ellenére az egykori Luna a felszínen tudott maradni, lévén a rajongói sosem felejtkeztek meg róla. Egészen méretes kis követőtábora akadt az Instagramon, amelyet rendre tájékoztat egyes, környezettudatos akcióiról. Evanna megrögzött vegán és állatvédő, gyakorta felhívja a figyelmet társadalmilag fontos ügyekre is.

J. K. Rowling és az LMBTQ közösség ellentéte alkalmával is inkább utóbbiak pártját fogta, semmint a számára is sikert hozó angol írónőt. Igaz, azóta már sokat finomított haragos véleményén, és elismerte, hogy Rowlingnak joga van a véleménye kinyilvánításához akkor is, ha az nem egyezik az álszent fősodrattal.

Evanna mostanság hulahopp-karikás gyakorlatokkal szórakoztatja magát, és a nagyérdeműt, többek között az Insta-profiljának köszönhetően.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás