promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes, megint a brit királyi család botrányától hangos a tévé
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg brutális botránya után vajon mi várhat még a királyi családra? Ez már Meghan Markle számára is kezd kellemetlenné válni.

Amikor már kezdtük azt hinni, hogy végre lecsillapodtak a kedélyek, kiderül, hogy mindez csupán a vihar előtti csend volt? A brit királyi család körüli hercehurca lassan már a legjobb, fordulatos szappanoperákon is túltesz. Akad itt minden, mint egy valódi királydrámában: családon belüli viszályok, testvérek közötti harag, árulás, megcsalás, és persze olyan botrány is, amelyet már minden érintett a legszívesebben elfelejtene.

Persze az egész történet modern köntösbe van öltöztetve, a benne szereplők legnagyobb bánatára, hiszen a média – és az internet – sosem felejt, így a múltbéli botlások újra és újra előkerülnek a szaftos részletekre fogékony közönség őszinte örömére.

Harry herceg a család igazi fekete báránya, amit már számos alkalommal bizonyított. Testvérével, Vilmossal és édesapjával III. Károly királlyal való feszült viszonya már eddig is folyamatos beszédtémát szolgáltatott az embereknek és a helyzetén aligha segítenek kínos múltbéli botlásai sem.

Még 2005-ben a fiatal herceg részt vett a háromszoros olimpiai bajnok díjugrató, Richard Meade „gyarmatok és bennszülöttek” tematikájú partiján, ahol horogkeresztes karszalaggal a ruháján jelent meg. A királyi család kénytelen volt elnézést kérni, miután a The Sun közzétette az esetről készült fotókat. A 20 éves Harry is kifejezte sajnálatát a történtek miatt:

„Nagyon sajnálom, ha bárkit megsértettem. Ez egy nagyon szerencsétlen jelmezválasztás volt és elnézést kérek érte.”

Később, ahogy arról a New York Post is beszámolt, „Tartalék” címmel kiadott emlékiratában a herceg elárulta, hogy a londoni főrabbival is beszélt az esetet követően és ez a találkozás nagyon mély hatással volt rá. Ezt senki nem is vitatja, de sajnos azt sem, hogy a királyi család megtépázott hírnevének akarva sem árthatott volna többet meggondolatlanságával.

A 2005-ös eset lassan már kezdett volna a feledés homályába merülni, azonban a tévében nagy sikerrel futó, a brit királyi család 20. századi történetét bemutató sorozat, a „Korona” most gondoskodott róla, hogy ismét mindenki erről beszéljen. A hatodik évadban ugyanis a megdöbbentő botrány is bemutatásra kerül.

Ennyi kellemetlenség után már a veterán botrányhős Meghan Markle is csak csóválni tudja a fejét, szegény Károly pedig csak annyit kívánhat magának, hogy a koronázási ceremónia végéig ne derüljön fény semmi újabb botrányra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás