promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai döntést hozott III. Károly, kitudódtak a részletek - forrong az egyik családtag, dühe csillapíthatatlan az egyik újság beszámolója szerint
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tiltólistára került végleg.

Az utóbbi időben Nagy-Britanniában mindenki III. Károly koronázásával foglalkozik a szigetországban, és persze a külöldi sajtóban is nagyon sok hír jelenik meg a koronázás körülményeivel kapcsolatban. Sokan persze csak egy dologra kíváncsiak nagyon, méghozzá arra, hogy vajon mi lesz a sorsa Meghan MArkle és Harry herceg meghívásának, ellátogatnak-e hazájukba a renitens családtagok, akik az elmúlt időszakban rengeteg szaftos pletykát szolgáltatta a sajtóban. Ám például Harry herceg memoárjára sem érkezett még válasz a királyi családtól, ami meglepő fordulat a történetben.

Az szinte borítékolható, hogy a sussexiek hazalátigatása indulatokat gerjeszthet az alattvalókban, így pedig akár érdekes történések is megeshetnek a koronázás alkalmával. De nemcsak ez az egyetlen furcsaság III. Károly koronázása kapcsán, hiszen a királynak meglehetősen furán alakul a viszonya testvérével, Andrással, akit az elmúlt időszakban rengeteg fura intézkedéssel sújtott.

Többek között ki kellett költöznie a Buckingham palotából is, amely igen komoly indulatokat gerjesztett. Most pedig egy drámai bejelentésről ír Daily Mail, amely meglehetősen rosszul esik Andrásnak, az újság beszámolója szerint. 

III. Károly ugyanis megtiltotta testvérénak, hogy a koronázáson díszegyenruhában jelenjen meg. Helyette egyszerű öltönyben kell majd megjelennie. Ez pedig nagyon ájó pontja Andrásnak, hiszen nagyon büszke erre az egyenruhára. Elmarad tehát a kék küpeny a Tudor kalappal, amely a Térdszalagrend tagjainak hagyományos viselete. A rend amúgy elképesztően hosszú történetre tekint vissza, hiszen 1348-ban alapították, tagjának lenni az egyik legnagyobb megtiszteltetés Nagy-Britanniában.

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás