promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi most aztán tényleg mindenkit feldühített Magyarországon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbert, Magyarország első számú fitneszguruja most vajon Rubint Rékának üzent, vagy csak diétás tanácsot adott? Náluk soha nem lehet tudni.

A Schobert név mára valóságos fogalommá vált a hazai közéletben. Keresve sem találhatnánk még egy olyan családot, amelynek minden tagja külön-külön is képes annyi embert megmozgatni, mint ők. Szó szerint és átvitt értelemben egyaránt.

A családfő, Schobert Norbert Magyarország legismertebb fitneszguruja, aki a Norbi Update termékcsalád révén néhány év alatt rendkívül sikeres cégbirodalmat épített fel. Mára a vállalkozása menedzselése mellett ügyeletes megmondóemberként is próbál gondoskodni arról, hogy egyetlen pillanatra se essen ki a média érdeklődéséből.

Egy ilyen sikeres férfi persze nem hánykolódhat magányosan a celebvilág háborgó tengerén és neki szerencsére kiváló legénység adatott hajóján. Felesége, a mindig remek formában lévő Rubint Réka szintén a fitnesz világából jött, napjainkba viszont már üzletasszonyként bizonyítja rátermettségét. Lányuk, Schobert Lara pedig fiatal kora dacára máris szép pályafutást tudhat a háta mögött. Néhány éve még csupán „Norbi lánya” volt, ma már önerőből is állandó szereplője a sztárvilággal foglalkozó magazinoknak.

A családfőről viszonylag régen hallottunk utoljára, de most szerencsére ismét hírt adott magáról. Egy teljesen ártatlan alkalomból posztolt instagram üzenete révén néhány mondattal sikerült elérnie azt, amiért sok sztárnak véres verejtékkel kell megküzdenie: ismét a média és az emberek érdeklődésének középpontjába került.

A sztár az alábbi szavakkal köszöntötte kisebbik fiát, Zalánt, 12. születésnapja alkalmából:

“Isten éltessen Kisfiam, Zalán 12. születésnapod alkalmából! Emlékszem amikor 12 éve a mai nap reggelén rohanva vittem Anyát a kistarcsai kórházba. Előtte még este Rozsnyait tartott. Mielőtt betolták a műtőbe rám nézett, kezembe adta a pénztárcáját, a kis jeggyűrűjét, a karóráját én pedig rózsa fűzérként fogva imádkoztam a kórházi melléghelyiségben, hogy Istenem ad őket nekem vissza, erőben, egészségben. És megadta. Bementem a szülőszobába, Réka csodás barna szemével rám mosolygott és kezembe adta a pici, magzatmázas, illatos kisfiam! Még az illat is megvan, az élet öröme. Persze Anyád két hét múlva már soványabban, mint szülés előtt terminátor volt a színpadon és itthon 12 éve olyan törődő, gondoskodó Anya, amilyet sosem láttam”

Nagyon szép dolog, amikor egy apa ennyire kedves szavakkal szól a családjáról, nem csupán az ünnepeltet, de szeretett feleségét is dicsérő szavakkal illetve. A hozzászólók többségének pontosan ezzel volt némi problémája…

Sokak szerint a köszöntés valójában némi, nem is annyira burkolt önreklámozás volt és szerintük ezt az alkalmat nem lett volna szabad ilyen formában kihasználnia a sztárnak.

Néhány az általa kapott kritikus hozzászólások közül:

„A lényeg, hogy Anyukád 2 héttel a szülés után már csinos volt. Gratulálok. Igazi bunkó vagy”

„Zalánt köszöntöd vagy nem? -ismét nem a gyermeketek születésnapja a fontos...”

„Norbi én annyira bírlak, de ez a poszt most elég furcsa lett :D ”

Mások viszont láthatóan örömmel fogadták a hírt és szeretettel válaszoltak Norbi üzenetére:

„Nagyon boldog szülinapot kívánok! Élete minden napját az öröm, boldogság szeretet övezze!”

Norbi mindig is eléggé megosztó személyiség volt, és ahogy a hozzászólásokból látható, ez most sem változott. Sokan szeretik, sokan utálják, azt viszont senki sem tagadhatja, hogy komoly hatással van az emberekre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás