promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen felháborodtak az Oscar-gála kínos jelenetén - nézd meg te is így leszel-e vele
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Értelem és érzelem mindig sármos sztárja, Hugh Grant most feldobta a magas labdát. Oscar -gálán adott interjúja után elszabadultak az indulatok.

Hugh Grant azok közé a sztárok közé tartozik, akit szinte mindenki imád. Ebben nagy szerepe van színészi képességei mellett sármjának és mindig visszafogott, brit eleganciájának. Nem véletlenül vált a romantikus filmek legnagyobb férfisztárjává. Pedig a karrierje egészen más irányba is indulhatott volna.

A krikettben és fociban is jeleskedett fiatalon, így akár kiváló sportoló is lehetett volna belőle, de a britek és a filmbarátok legnagyobb szerencséjére végül a színészetet választotta. A Négy esküvő és egy temetés Golden Globe-díjat ért számára, míg az Oscar-díjas Értelem és érzelem révén mindenki számára biztossá vált, hogy megszületett a romantikus filmek új sztárja. Próbált ugyan később kitörni a romantikus hős jelentette skatulyából, de gyorsan rájött, hogy ebben a világban tud a leginkább otthonosan mozogni.

A magával ragadó szerelmes alkotásokban játszott főszerepek mellett azért egy másik oldalát is sikerült később megmutatnia a világnak, mégpedig a mindig kifogástalan modorú és eleganciájú angol úriember szerepében. Most azonban olyan helyzetbe került, ami kicsit megtépázhatja az évek során kialakult tökéletes hírnevét.

Ahogy azt a The Guardian is megírta, az idei Oscar-gálán adott vörösszőnyeges miniinterjút a brit sztár Ashley Grahamnek, ezzel pedig valósággal felrobbantotta az internetet. Sokan most őt tekintik az új, aktuális közellenségnek, megint mások pedig nem győzik méltatni humorát és finoman intelligens válaszait.

Az ominózus interjú során feltett faék egyszerűségű kérdésekre sokak szerint unottan reagáló színészt máris pellengérre állították feltételezett bunkósága miatt, holott a beszélgetést megnézve látható, hogy egészen másról van szó. Szarkasztikus volt ugyan, de nem bunkó. Az oxfordi egyetemen angol irodalomból diplomázó színész zseniális, árnyalt szójátékkal próbált felelni a számára feltett kérdésre, legnagyobb pechjére azonban az interjú készítője egyáltalán nem vette a lapot, és nagyon úgy tűnik, hogy az internet népe sem.

Hugh Grant azonban már öreg, rutinos róka. Tudja, hogy ezek a fajta csodák is csak három napig tartanak és ha nem is mindenkinek esett le a mondanivalójába rejtett burkolt tartalom, az ő hírnevén aligha fog csorbát ejteni az eset.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás