promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bevállalnád ezt az állást napi 700 ezer forintért? Hétköznapi munka, amiből meg lehet gazdagodni, ha így csinálod
Borítókép:  Képünk illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ötlete ráadásul úgy tűnik, hogy működik.

Kevés unalmasabb dolog van a világon, mint a takarítás. Igazából ez az a tevékenység, amit sem csinálni, sem nézni nem egy nagy élvezet, de mégis van olyan, aki ebben látja a meggazdagodás lehetőségét. Az élelmes hölgy persze vitt egy apró csavart a történetbe.

A Daily Star adott a hírt arról a fiatal lányról, aki egy jó ötlet és kiváló testi adottságai révén éppen forradalmasítani próbál egy porosan unalmas iparágat. A 22 éves Sammi Floridából ugyanis topless takarító szolgáltatást indított. Nem túlzottan olcsó, hiszen 300 dollárba kerül egy órányi munkája, de nagyon sokan vannak, akiknek egy alapos portörlés és kefélés minden pénzt megér. A csinos vállalkozónak pedig a nap végén nincs túl sok dolga a bevétel számolgatásán kívül, hiszen a munkaruháját viszonylag gyorsan ki tudja mosni.

Elmondás szerint naponta 2000 dollárt könnyedén megkeres, plusz igen méretes borravalót is szokott kapni, volt olyan ügyfél, aki felettébb gavallér módon 200 dollárral toldotta meg a takarítás díját. Az elégedetten nyilatkozó lány ezért másokat is arra bátorít, hogy nyugodtan kövessék a példáját, nem fogják megbánni.

Ennek a munkának is megvannak azért a veszélyei, a megfázáson kívül, mégpedig az esetleg túlságosan is lelkessé váló ügyfelek, akik feltétlenül segíteni szeretnének Samminek, hogy ne kelljen egyedül fáradoznia és nagyon szívesen részt vennének egy közös porszívózásban és kefélésben. Az ilyen esetekre felkészülve kíséri el minden munkába egy izmos segédmunkaerő, aki vigyáz rá, nehogy bármi baja essen. Cserébe megkapja a bevétel 35 százalékát, de a lány szerint ez nem nagy ár a biztonságáért cserébe.

Egy dolog biztos, most is bebizonyosodott, hogy egy jól menő vállalkozás elindításához csak egy jó ötletre van szükség. És persze az sem árt, ha valaki olyan jól néz ki, mint Sammi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás