promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóráról meztelen fotó került ki az internetre, döbbenetesen dögös rajta a műsorvezető
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Saját férje készítette az intim képet Ördög Nóráról.

Jelenleg Ördög Nóra az ország egyik kedvenc műsorvezetője, hiszen nemcsak profi, hanem gyönyörű is. Már sok-sok éve láthatjuk őt különböző műsorokban, és mindig remek munkát végez, arról nem is beszélve, hogy a szépségével egyenesen megbabonázza az embereket – nem csoda, hogy amikor kivételesen dögös képeket rak ki magáról a közösségi oldalára, akkor szinte egyből felrobban az internet.

Ördög Nóra már több éve boldog házasságban él a sztárfotósként ismert férjével, Nánási Pállal, akivel nagyon megtalálták egymást. Aki nézi a Nánásiék videókat YouTube-on, az egyből látja, hogy ők tökéletes párt alkotnak. Sőt, annak idején még a műsorvezető Playboy fotóit is a jelenlegi szerelme készítette, szóval még a munkakapcsolatuk is igazán intimnek nevezhető ezek alapján.

Nánási Pál honlapján megtalálható pár kiemelt fotós munkája, és aki megnézte az alkotásait, az egy egészen döbbenetes képbe is beleütközhetett, ugyanis az akkor éppen várandós Ördög Nóra szerepel rajta, ráadásul anyaszült meztelenül a Maldív-szigeteken a parton – elég meglepő így látni a hírességet, főleg úgy, hogy még a Playboy hasábjain sem tűnt ennyire bevállalósnak.

A felvétel persze nemcsak meghökkentő, hanem elképesztően csábító is, hiszen Ördög Nóra nőiességének egyszerűen lehetetlen ellenállni, főleg, ha ilyen intim, művészien szexi képen láthatjuk őt pózolni.

Akit érdekel Ördög Nóra meztelen fotója, amit a férje, Nánási Pál készített róla, az IDE kattintva megnézheti azt – persze csak saját felelősségre, mivel 18+-os tartalomról van szó.

Nánási Pál amúgy rengeteg embert fotózott már pucéran, többek között a gyönyörű Playmate, Hargitai Bea is pózolt neki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás