promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen lesokkolt a dögös OnlyFans modell, mikor kiderült az anyja új pasijának titka
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szegény lány egyáltalán nem tudja, hogyan kezelje a kellemetlen szituációt.

A 28 éves Sophia látta, hogy milyen sokat lehet keresni az OnlyFans nevezetű oldalon pár pikáns fotóval, így arra jutott, hogy ő is kipróbálja, de nem esik túlzásba, csupán félmeztelen képeket rak ki magáról. A számításai bejöttek, ugyanis jelenleg nagyjából havi 1,4 millió forintot keres az intim képeivel – nemrég amúgy Molnár Anikó is elindította a saját OnlyFans oldalát, és ő is nagyon sok pénzt kaszált vele.

Sophia egyáltalán nem akarta nagy dobra verni, hogy OnlyFans modellnek állt, éppen ezért mindössze pár ezer feliratkozója van a platformon, bár akadnak köztük olyanok is, akik extra pénzért cserébe sokkal szaftosabb tartalmakat is kapnak tőle – volt is egy férfi, aki kifejezetten nagy érdeklődést mutatott az irányába ilyen téren, és folyamatosan küldözgették egymásnak a bevállalós felvételeket.

Az édesanyja persze tudott arról, hogy Sophia miből él, hiszen közel állnak egymáshoz. Ennek tudatában nem meglepő, hogy az anyuka nagy örömmel újságolta el a lányának, hogy összeismerkedett a konditeremmel egy férfival, akiért teljesen odavan, ezért szeretné, hogy megismerje őt is – de a nagy találkozás pillanata elképesztő kellemetlenséget hozott Sophiának.

Kiderült, hogy az édesanya új pasija az a férfi, aki Sophia leghűségesebb rajongója OnlyFansen – vagyis mondhatni egészen intim kapcsolatba kerültek a platformon.

Sophia a sokk után egyből arra gondolt, hogy a férfi esetleg azért hódította meg az édesanyját, hogy közelebb kerüljön hozzá, de ezt persze nem tudja bizonyítani, így most dilemmázik, hogy elmondja-e a dolgot az anyukájának. Még egy rádiós műsorba is betelefonált a problémájával, ahol azt tanácsolták neki, hogy minél hamarabb világosítsa fel az édesanyját, nehogy még kellemetlenebb legyen később a szituáció.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás