promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kevés volt a tanári fizetés, sulipornóval egészítették ki a havi jövedelmüket
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az iskolában forgatott pornóval keresett több pénzt a pedagógus házaspár.

Egyre népszerűbb az Onlyfans, már a magyar hírességek is kezdenek belekóstolni ebbe a világba. Molnár Anikó például nemrég jelentette be, hogy ide fogja feltölteni fizetős erotikus, intim képeit, amikkel örömet akar szerezni a férfiaknak; és nem mellesleg sok pénzt akar keresni velük.

Bár a magyarországi pedagógusok helyzetét ismerve azt gondolhatnánk, hogy a következő eset kis hazánkban történhetett, valójában egy tengerentúli történetről van szó. Egy Arizonában élő pedagógus házaspárról szól, akik a saját Onlyfans-oldalukra készítettek korhatáros tartalmakat, de megosztották azokat a TikTok-on és az Instagramon is. Samantha Peer-t és férjét, Dillion-t rengeteg diák - köztük 8. osztályos tanulók is - követte, ezért is okozott hatalmas felháborodást, mikor kiderült, hogy abban az iskolában forgattak pornót, ahol tanítottak.

Ráadásul nem az iskola egy-egy eldugott helyein, hanem az osztálytermekben estek egymásnak. Miután az iskola tudomást szerzett ezekről a pornóvideókról, azonnal kirúgták a házaspárt.

Samatha Peer a botrány után azt mondta a közösségi oldalán, hogy azért döntöttek a korhatáros videók gyártása mellett, mert keveselték a tanári fizetésüket, és elegük lett abból, hogy rengeteg plusz munkát kellett vállalniuk azért, hogy el tudják tartani a gyermekeiket. A nő azt mondta, az Onlyfans-ra feltöltött pornókból viszont nagyon gyorsan kiegészítették a pedagógusi jövedelmüket; nem is kicsit. Konkrét számokat nem tudni, de látva, milyen sokan tevékenykednek ugyanezen az oldalon, valószínűleg a tanári pénzük sokszorosát keresték meg ezekkel a tartalmakkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás