promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliárdokat keres OnlyFans-en a 19 éves influenszer, egyetemi hallgatók hatalmas tapsviharral díjazták az előadását
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Covid óta mintha valódi, elfogadott karrier lenne az OnlyFans.

Mintha a Covid óta az OnlyFans központi téma lenne a világhálón: mintha senki sem lepődne meg, ha egy-egy lány felregisztrál az oldalra és onnan keres pénzt ahhoz, hogy eltartsa magát. Mintha az OnlyFans már egy fogalommá nőtte volna ki magát, az influenszer kifejezéssel karöltve.

A mai generáció már életcélnak tekinti az influenszerkedést, a közösségi médiával való foglalkozást.

Külföldön pedig egyre jobban igyekeznek elismerni, hogy ez is egy újfajta karrier a világon, így a tagadás helyett foglalkoznak vele. Nem is olyan régen a népszerű Oxford Egyetem meghívta az Angliában egyik legismertebb TikTokert, Danielle Bregolitot. A lány művészneve egyébként Bhad Bhabie, 19 éves, és a közösségi média mellett rapperként is számon tartják.

Először 13 évesen tűnt fel Dr. Phil műsorában Amerikában: az édesanyja segítséget kért Philtől, mert elmondása szerint a lányával folyamatos problémák vannak és már nincs ötlete, mit csináljon vele. A 13 éves Danielle állandóan verekedésbe keveredett, autókat lopott, ivott és kábítószerekhez is nyúlt. Erre a botrányos és flegma stílusára építették fel később a managerei az imidzsét.

A most 19 éves leányzó az említett egyetem vendégelőadója volt: a hallgatók kérdezz-felelekben tudhattak meg pár dolgot a rapper karrierjének indulásáról, a közösségi média előnyeiről és hátrányairól, de az OnlyFans jelenlétéről is nyíltan beszélt:

„több mint 50 millió dollárt, mai árfolyamon 20 milliárd 154 millió forintot meghaladó összeget kerestem már az OnlyFansen”.

Az előadás végén a hallgatók felállva és vastapssal fejezték ki a tetszésüket a TikTokernek. De vajon mi kell ahhoz, hogy egy tinédzser büszkén árulja önmagát online?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás