promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leesett a magyar vásárlók álla, hol nyitott új üzletet az Aldi hazánkban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Záporoztak a jó kívánságok az új Aldi élelmiszer-áruház nyitása miatt, Nógrád vármegye ünnepel, de megjelentek a trollok is. Pedig valóban örömteli hírről van szó, főleg a helyiek szerint. 

Már-már ünnepnapként írhatják be a balassagyarmatiak az Aldi új üzletnyitását, ugyanis a tizenötezres lélekszámú várost szemelte ki magának a német cég magyarországi terjeszkedésére. Hónapokig tartó építkezés és előkészületek után ma reggel megtörtént az ajtónyitás. Az Aldi a saját Facebook-posztja szerint remek nyitási akciókkal várja az érdeklődőket és jövendőbeli törzsvásárlókat Nógrád-vármegye első Aldijában. 

Mint ismert, Nógrád a legkisebb lakosságú, és területileg is az egyik legkisebb megyének számított korábban is, így aligha meglepő, hogy egészen eddig elégnek bizonyult még Balassagyarmaton is a Lidl. Azonban most utóbbi megkapta örökös németországi (és hazánkban is) riválisát. Az első nógrádi Aldi persze máris kérdéseket vetett fel az interneten. Konkrétan az emlegetett poszt alatt záporoztak a kérdések a magyarországi leányvállalt felé, akik kénytelen-kelletlen küldték ugyanazt a sablonos választ a kérdésre, miszerint: Mikor nyílik Aldi Újfehértón, Várpalotán, Kisterenyén? 

„Kedves XY! Nagyon szépen köszönjük a visszajelzést! Üzletnyitásaink esetében több tényező is szerepet játszik, de célunk, hogy minél több helyen elérhetőek legyünk. Kérjük, továbbra is kísérd figyelemmel áruháznyitásainkat weboldalunkon. Üdv, ALDI”

- zúgott a már oly' sokszor leírt válaszuk. 

Persze mindez nem szegte kedvét a balassagyarmatiaknak, akik óriási elégedettségüknek adtak hangot és üdvözölték lelkesen a debütáló boltot a 22-es főút mentén, közel a belvároshoz. 

Ott leszünk már 6:50-kor az egész sulival!

- büszkélkedett az izgalmával egy kisiskolás fiú.

Sok sikert az új üzlethez! Jó munkát dolgozóinak!

- üzent egy lehetséges majdani törzsvásárló.

Sőt, még egy kolléga is beszállt a jókívánságokba a nyitási örömünnep során:

Sikeres nyitást kívánunk!

A móri Aldi csapata

"Ne feledjétek, egy jó társas összehozza a csapatot!"

Sajnos a trollok is nehezen fogták vissza magukat, és számukra keserűséget okozott mások boldogsága:

"Kivagyok ettől a vármegyétől... olyan mintha a Tenkes kapitánya című filmben lennék... Magyarország hátra megy."

A hírek szerint a balassagyarmati Aldi is a megszokott nyitvatartási időpontokkal üzemel a mai naptól, illetve az akciós is teljes körűen érvényesek a helyi üzletre. Várjuk olvasóink beszámolóit, véleményeit az első nógrádi áruházzal kapcsolatban! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás