promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömeges kiakadást okozott az Aldi, a magyar vásárlók köpni-nyelni nem tudtak
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldinak megint sikerült teljesen lezsibbasztania a magyarokat.

Az utóbbi hónapokban annyira felmentek az élelmiszerárak, hogy a magyarok többsége elkezdett olcsóbb alternatívákat keresni az addig megszokott, kedvenc termékek helyett. Rengeteg olyan bolt van Magyarországon, ahol saját márkás termékeket lehet kapni, a vásárlók pedig általában mindig megtalálják a számukra legkedvezőbb helyet – sokan például az Aldit részesítik előnyben a termékkínálat és az árak miatt.

Rengetegen követik az Aldi közösségi oldalát is, mivel ott folyamatosan közlik az aktuális akciókat, és fontos dolgokra hívják fel a figyelmet. Viszont néha megesik, hogy egészen agyzsibbasztó poénképekkel lepi meg a vásárlókat az Aldi, sokan pedig csak a fejüket fogják kínjukban – most is sikerült nagyot alkotnia a marketinges/socialös csapatnak, volt is kiakadás bőven.

„Úton a vajázsvilágba!”

– ezzel a felkiáltással közölt az Aldi egy humoros képet, amin egy Harry Pottert megidéző vaj látható, ahogy éppen az égbe emeli a varázspálcáját, és közben egy seprűn repül talárban és sállal a nyakában.

Az emberek többsége értékelte a fárasztóan vicces fotót, bár bőven akadtak olyanok is, akik teljesen kiégtek tőle. Még az HBO Max is küldött egy reakciógifet, amin az enyhén kiakadt Dumbledore látható – az Aldi egy vígan vigyorgó Harry Potter giffel viszonozta a streamingplatform kommentjét, vagyis egy egészen tökéletes eszmecserének lehettek szemtanúi az emberek.

Az összes Harry Potter film megtalálható jelenleg az HBO Max kínálatában, szóval akinek kedvet hozott a szériához az Aldi alább megtekinthető poénképe, az ott megnézheti a nagy sikerű alkotásokat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás