promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lassan már csak a postagalamb marad nekünk? - ismét búcsút inthetünk egy ingyenes emailküldőnek
Borítókép:  Képünk illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tényleg nem maradt már sok választási lehetőségünk.

Az internet elterjedésével párhuzamosan félelmetes sebességgel futottak fel a különböző emailküldő szolgáltatások. Akadtak ugyan fizetősek is, de igazán nagy népszerűségre az ingyenes változatok számíthattak. Mindenki megtalálhatta a neki tetszőt, akár név, akár felhasználói felület, vagy bármi egyéb szempont alapján is döntött.

Sajnos egyszer minden jó elmúlik, és most nagyon úgy tűnik, hogy ez az ingyenes email küldésre is vonatkozik. Az utóbbi időben sorra jelentik be a hazai szolgáltatók, hogy korábban bárki számára térítésmentesen hozzáférhető szolgáltatásukat fizetőssé teszik. Túl sok választási lehetőséget nem hagynak a felhasználók számára: vagy fizet és használhatja a továbbiakban is a megszokott szolgáltatást, vagy búcsút kell intenie neki.

Február végén a citromail átalakításáról adtunk hírt. Ez a régi, 2005-ben indult szolgáltatás korábban a Centrál Médiacsoport, ma viszont a norvég Fjordmail International tulajdonában van, éppen úgy, mint az Indamail. A kétezres évek másik ikonikus levelezőszolgáltatása korábban Vipmail néven futott, majd a régebben az Indamedia portfóliójába tartozó oldal 2008-ban váltott nevet és nyerte el ma is ismert nevét.

A Telex híradása szerinta Fjordmail International levélben tájékoztatta felhasználóit a változásokról.

Az Indamail március 28-án fog megújulni, ekkortól kezdve válik fizetőssé. A havi 2000 forintos előfizetési díjért cserébe a felhasználók nagyobb tárhelyet és teljes reklámmentességet fognak kapni.

Negyedéves vagy éves konstrukció is választható az előfizetés kapcsán, az első három hónapra pedig 80% kedvezményt kapnak az előfizetők. Május 3. után fogják elveszíteni hozzáférésüket azok, akik addig még nem váltottak fizetősre.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás