promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltűnik az ingyenes e-mailezés, lezárul egy korszak a régi magyar szolgáltatónál
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Havi 1999 forint lesz a tarifa.

Az elektronikus levelek, vagyis e-mailek ma már hozzátartoznak a mindennapi életünkhöz. Sokan olyannak tartják, mint a levegővételt – egyszerűen létezik, és kész. De még ezen a téren is tudnak meglepetést okozni a szolgáltatók.

A Citromail közel két évtizede, 2004-ben indult el Magyarországon, és máig elég sok ügyfelet szolgál ki. A legfrissebb hírek szerint azonban ez nemsokára megváltozik, a szolgáltatást ugyanis fizetőssé teszik, ami jó néhány klienst biztosan el fog riasztani.

A Citromail korábban a Centrál Médiacsoport tulajdonában állt, ma viszont a norvég Fjordmail International birtokolja, tehát ők döntöttek úgy, hogy február végétől gyökeres átalakítást hoznak az e-mailküldő rendszerbe.

„A változásról üzenetben értesítették a felhasználókat, akik döntési helyzetbe kerültek: tavasztól vagy fizetnek havonta 1999 forintot negyedéves vagy éves előfizetésükért, hogy továbbra is használhassák Citromail-fiókjukat, vagy otthagyják az eddig ingyenes levelezőprogramot, és átpártolnak más szolgáltatókhoz”

– ismertette a karakán határozatot a Pénzcentrum. Az aktiválásra április 12-ig van lehetőség, ám arról egyelőre nincs hír, hogy mi történik, ha valaki ezt nem teszi meg. Alighanem kizárhatják a fiókjából, esetleg törlik is azt, tehát ezt a lehetőséget is mérlegelnie kell mindenkinek.

A Citromail hajdani dicsősége – úgy tűnik – lassan elenyészik, hiszen valamikor ez volt az egyik legnagyobb hazai ingyenes email-szolgáltatás. Üzletileg alighanem mára döcögőssé vált, és a tulajdonosok azért dönthettek a drasztikus lépés mellett, hogy letisztítsák a felhasználói kört.

A hírek szerint a havi 1999 forintért cserébe megújul a felület, eltűnnek a reklámok, és megbízhatóbb működésűvé teszik a rendszert. Február végétől ráadásul 10 GB-nyi tárhely áll majd a felhasználók rendelkezésére, ami már elég izmos ajánlat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás