promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglopták a fiatal cipőmilliomost, aki ingyen reklámot csinált magának a Cápák közöttben, de te most ezzel kereshetsz pénzt
Borítókép:  Glamour
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Közösségi oldalán osztotta meg a hírt a Cápák közöttben is feltűnt fiatal sportcipőbolt tulajdonos, hogy meglopták. 4,5 millió értékű cipőt tulajdonítottak el Pachert Balázs boltjából, a tettest már a rendőrség is nagy erőkkel keresi. 

Pachert Balázst akkor ismerte meg Magyarország, amikor a Cápák közöttben mesélt magáról és a saját maga kitalált dorkóüzletéről, melybe márkás és ritka sportcipőket szerez be és értékesít itthon és külföldön egyaránt. Az üzleti showműsorban akkora sikere volt a 20 éves fiúnak, hogy a cápák akkor leültették őt saját maguk közé. A cipőboltnak jót tett a reklám, azóta még jobban tarol az üzlet, sok híresség is gyakori vevő Balázs boltjában. Így az egyre nagyobb médiafigyelemmel nem meglepő módon, sajnos egyre több a rosszakaró is. 

A mostani cipőlopást két férfi követte el, videófelvétel készült róluk, és Balázs 300 000 forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. 

A cipősvitrin, ahonnan a Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh márkájú tornacipőt eltulajdonították, véletlenül nyitva maradt egy egy előző vásárló után, de mire Balázs észrevette a lopást,a tettesek már kint is voltak a boltból. 

[[ins]] 

Pachert Balázs maga meséli el a videóban, hogy azonnal jelentette az esetet a rendőrségen, akik vettek ujjlenyomatokat és DNS mintát is a helyszíneléskor. 

A Cápák közöttben feltűnt fiatal vállalkozó vásárlói körébe tartozik Gáspár Laci, Metzker Viki, és Pápai Joci is, de jónéhény világsztár is rendelt már tőle cipőt. 

Az üzleti műsorban való szereplése után Balázs igen elismerő szavakat kapot a kommentelőktől, és nagy jövt jósolnak neki.:

"Pár év múlva te fogsz ott ülni valamelyik cápa helyett."

"Király voltál! 2-3 év és Te leszel Európa legnagyobb kereskedője…10-12 milliárd forintos évi árbevétellel...Nagyon szurkolok Neked!"

"Levente biztosan fog segíteni neki később is. A jelenlegi dübörgő cégbe nem kell neki egy társ, aki csak a pénzt viszi. Kell egy új céget építeni ami a nemzetközi piacot képviseli. Levente ott legyen akár nagyobb százalékban tulajdonos."

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás