promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steven Spielberg elszólta magát? Hatalmas dolgokat titkol az amerikai kormány szerinte, és azt mondja, ezekről tudnunk kéne
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem légből kapottak az UFO-s filmjei?

Steven Spielberg a Late Night Show vendége volt Stephen Colbert műsorában, ahol arról beszélt fennhangon, hogy az amerikai kormány kis túlzással hülyének nézi a világot, és óriási dolgokat titkol el. Ezek a titkok az UFO-témával kapcsolatosak és a rendező szerint az amerikai kormány nagyon is tudatában van annak, hogy valójában léteznek-e UFÓ-k vagy sem. 

Spielberg maga is kedveli a rejtélyes földönkívüliek témáját a filmjeibben, így a beszélgetés pontján ez lett a téma. Spielberg az alábbi gondolatot osztotta meg Colberttel - írja a TMZ. 

Úgy gondolom, hogy nagy a titkolózás ezekről az észlelésekről, és nincs átláthatóság, kivéve amikor az információszabadságról szóló törvény nem kényszerít bizonyos anyagok nyilvános közzétételére. Szerintem valami történik körülöttünk, amihez egyszerűen rendkívüli átvilágítás volna szükséges.

Spielberg szerint az is különös, hogy a Pentagon nemrég arról nyilatkozott, száznál több észlelésre sem tudnak egyértelmű magyarázatot adni.

Azt hiszem, ami mostanában történik, az lenyűgöző, egyszerűen lenyűgöző. Szeretnék többet tudni. Nem tudom, mik azok.

A rendező azt sem hiszi, hogy a miénk az egyetlen bolygó az univerzumban, amelyen élet van, habár azt is elárulta, hogy ő maga még soha nem látott semmi olyat, amit ne tudott volna megmagyarázni, tehát földönívüleiekkel sem volt még semmilyen tapasztalata.

Az amerikai rendező nevéhez fűződik az E.T. -A földönkívüli, A világok harca, a Men is Black (itt producer volt) , a Harmadik típusú találkozások és a Super 8 címú filmek is, csak hogy néhányat említsünk. A talksow-s interjút itt nézheted meg.:

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás