promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana hercegnének képzeli magát, és a melleit mutogatja az idősödő nő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azért emiatt támadások is érik, hogy ezzel erősen meggyalázza Diana hercegné emlékét.

Aki még nem tette, de szeretne esélyt adni a Spencer című alkotásnak, az az HBO Maxon megnézheti. Kristen Stewart kihozza magából a maximumot, de más pozitívumot nem igazán talált az alkotásban a közönség, valamint a kritikusok többsége.

A film ugyebár a sandringhami kastélyában töltött karácsonyt mutatja be, persze ahogyan a készítők is hozzáteszik, a fantázia segítségével. Ekkor Diana és Károly kapcsolata nem csak a szakadék szélén táncolt, hanem teljesen meg is romlott. Ezt azért remekül érzékelteti az alkotás, végigzongorázva az eseményeken.

III. Károly egykori felesége 1997. augusztus 31-én veszítette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban, az Alma rakpart közúti aluljárójában, szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fajeddel és gépkocsijuk vezetőjével együtt. Diana hercegné halálát mai napig misztikum övezi, és rengeteg összeesküvés-elmélet is kering erről.

Mások persze már lenyugodtak, és igyekeznek kihasználni Diana népszerűségét a mai napig. Az egyikük egy 47 esztendős nő, Lauren Spencer lett, aki állítólag hasonlít Diana hercegnőre, és interneten mutogatja magát. Az OnlyFans-modell anno takarítónő volt, de ma már nagyjából 16 ezer dollárt, vagyis átszámítva csaknem 6 millió forintot keres ezzel havonta.

Laurent néhány kommentelő bíztatja arra, hogy valóban hasonlít Dianára. A hercegné tényleg így nézne ki 47 éves? A döntést rátok bízzuk.

Közben van egy holland lány, akit nagyon megihletett Diana stílusa, és ő tényleg lehetne akár a hasonmása is. Rose Van Rijn természetesen nagy rajongója Diana hercegnének, és mindenképpen szeretné életben tartani az örökségét. A holland lány szerint igazán meglepő, hogy Diana még mindig ekkora hatással van a világra. Ő már inkább hasonlít, nem igaz?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás