promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana hercegné valóban játszadozott magával odalent, és ezt be is jelentette?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengetegen sokkolódtak emiatt a Spencer című film megtekintésekor.

Kristen Stewartra a Pánikszoba miatt figyelt fel Hollywood, de aztán az Alkonyat-széria miatt kicsit beskatulyázták a színésznőt, meg hát nem is kapott olyan szerepeket, amikben meg tudta volna mutatni a tehetségét.

Aztán jött a nagy lehetőség Stewart számára, mivel eljátszhatta Diana hercegnét a Spencerben. III. Károly egykori felesége 1997. augusztus 31-én veszítette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban, az Alma rakpart közúti aluljárójában, szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fajeddel és gépkocsijuk vezetőjével együtt.

A Spencer című alkotás a sandringhami kastélyában töltött karácsonyt mutatja be, persze ahogyan a készítők is hozzáteszik, a fantázia segítségével. Ekkor Diana és Károly kapcsolata nem csak a szakadék szélén táncolt, hanem teljesen meg is romlott.

Kristen Stewart iszonyatosan nagyot alakított, de az alkotástól sokkal többet vártak a nézők, illetve a kritikusok is. Az HBO Maxra már ez is felkerült, szóval, aki szeretne, az adhat neki egy esélyt.

Tehát a megjelenés után rengeteg mindent helyre kellett rakni, hogy mi igaz, és mi nem a filmben. Elég sokan kiakadtak azon a jeleneten, amikor Diana elküldte az öltöztetőnőjét, hogy egy kis önkielégítést végezzen. A készítők persze ezt már nem mutatták meg nekünk, szóval vehetjük úgy is, hogy Károly herceg akkori felesége csak így akarta kiakasztani a személyzetet.

A Spencer viszont lehet nem csak sokkolni akart ezzel, mivel Diana hercegné anno beszélgetett telefonon ilyen témákról James Gilbey színésszel, akivel viszonya is volt. Az viszont, hogy ezt Diana a sandringhami kastélyában valóban bejelentette volna, nincsen semmilyen bizonyíték.

Anno a jelenet miatt még trollok is előkerültek, akik egy Diana hercegnőre emlékező Facebook-csoportban állandóan bejelentették, mielőtt belekezdenek az önkielégítésbe. Ezzel már tényleg alaposan meggyalázták III. Károly egykori feleségének emlékét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás