promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalóka kvíz: a magyarok zömét simán csőbe lehet húzni ezzel – Neked sikerülni fog?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A látszat néha csal, ennél a kvíznél pedig érdemes rendesen odafigyelni.

Manapság Amerikában egyre elterjedtebb a „nepotism baby”, vagyis a „nepo baby” kifejezés, amit az olyan sztárokra használnak, akik úgy lettek híresek, hogy hasznot húztak a szintén híres szüleik hírnevéből. Persze ez nem mindig így van, hiszen megesik, hogy egy szülő csak segíteni akar a gyermekének abban, hogy ő is befusson, vagyis senki se húz hasznot a másikból.

A legtöbben negatív értelemben használják a fenti kifejezéseket, hiszen igazságtalannak tartják, hogy a sztárcsemeték nagyobb, jobb lehetőségeket kapnak a szüleiknek, kapcsolataiknak köszönhetően. Erről persze nem tehetnek a gyermekek, hiszen ők beleszülettek ebbe, mégis ők isszák meg a levét – még akkor is, ha folyton küzdenek, és mindent megtesznek azért, hogy bebizonyítsák a világnak, a saját tehetségük miatt jutottak el oda, ahova.

Vajon tudod, hogy bizonyos sztároknak kik a híres szüleik? Sokat elárul a vezetéknév, bár van, hogy pontosan az csapja be az embert!

Ha próbára tennéd magad, akkor ez a kvíz tökéletes lesz, még úgy is, hogy helyenként elég csalóka tud lenni – sok sikert kívánunk hozzá:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás