promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárkvíz: felismered a világsztárokat fiatalon? Csak kevesen képesek a 10/10-re
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Teszteld tudásodat ezzel az izgalmas képes kvízzel, amiben fiatal világsztárokat kell felismerned!

Számtalan olyan színész van, akik az utóbbi évtizedekben szinte folyamatosan aktívak voltak, ráadásul sorra hozták nekünk a sikeresebbnél sikeresebb filmeket. Magyarországon is rengeteg világsztár van, akikkel egyesek mondhatni „felnőttek”, vagy egy bizonyos korszak jelképeivé váltak – ilyen például a jelenleg 67 éves Bruce Willis is, aki sajnos komoly betegségben szenved.

Ahogy a hírességek öregednek a filmjeikben, úgy érezzük mi is, hogy bizony telik az idő, senki sem lesz fiatalabb. Néha csak megmosolyogjuk egy régebbi alkotás láttán, hogy ott még milyen fiatal volt mondjuk Bud Spencer vagy Sylvester Stallone, akik a szemünk láttára öregedtek meg – de persze a náluk fiatalabb sztárokon is így vesszük észre az öregedéssel járó változásokat.

Szinte álmunkból felkeltve is felismernénk a kedvenc színészeinket, hiszen annyi filmben láttuk már őket, hogy már-már az arcuk minden gödröcskéjét ismerjük.

Már csak az a kérdés, hogy vajon egy fiatalkori fotóról is képes lennél felismerni a világsztárokat?

Ha kíváncsi vagy a válaszra, töltsd ki az alábbi kvízünket, amiben 10 híresség régi képeit láthatod, és ezek alapján kell megmondanod, hogy kiről is van szó. Nem lesz egyszerű elérni a 10/10-et, de mi sok sikert kívánunk hozzá:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás