promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elfelejtett videó a Rókatündér szépségű Balsai Móni meztelenkedéséről, fazonra igazított nőiséggel
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznőt ritkán láthatjuk ennyire kitárulkozni.

Sokan alighanem a Liza, a rókatündér című, különleges hangulatú játékfilmből ismerték meg Balsai Mónit, pedig a gyönyörű magyar színésznő már egészen komoly pályát tudhat maga mögött. Színpadi szerepeit szinte képtelenség felsorolni, de a filmezésbe is hamar belefogott. 2001-ben játszott a Csocsóban, később pedig a Valami Amerika második részében, illetve A berni követ című thrillerben is láthattuk.

A decemberben a 45. születésnapját ünnepelt, váci születésű szépség komoly sportmúlttal is rendelkezett, egy időben búvárúszó, valamint szertornázó is volt, de hát ez meglátszik makulátlan alakján is.

Móni férje a rendező Ujj Mészáros Károly, akinek a Liza a legelső nagyjátékfilmje volt 2015-ben, és rögtön zajos sikert is aratott vele. A magánéletük viszont csendesen zajlik, néhány éve azzal kerültek be a hírekbe, hogy örökbe fogadtak egy kisfiút, miután sokáig küzdöttek a vér szerinti babáért.

Két évvel a Rókatündér után Móni a Jupiter holdja című filmdrámában szerepelt, amelyet nem kisebb nagyság, mint Mundruczó Kornél írt és rendezett. Az alkotást a cannes-i fesztiválon Arany Pálma-díjra jelölték.

Ebben Balsai Móni a Vera nevű szereplőt alakítja, és a szerepe szerint nem olyan légies, tünékeny, mint amilyennek Lizaként megismerhettük. Sokkal inkább hús-vér nő, és ezt az egyik látványos meztelenkedése is alátámasztja.

A színésznőt nem sokszor láthattuk ennyire kitárulkozva, ezért meg kell becsülnünk, hogy megmutatta nekünk hegyes melleit, gömbölyű popsiját, és még a fazonra igazított nőiségét sem takargatta előlünk. A szóban forgó jelenet 48:00-tól kezdődik, de

IDE KATTINTVA fotók formájában is élvezhető (18 éven felülieknek).

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás